Összefoglaló 2017. április 4., kedd

Büntetett az MLSZ

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén tárgyalta az OTP Bank Liga 24. fordulójában lejátszott DVTK - Újpest FC mérkőzés eseményeit is. Klubunknak 300 ezer forintot kell befizetnie.

Büntetett az MLSZ


A FEB a Diósgyőr - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - olvasható az mlsz.hu weboldalon.

A Fegyelmi Bizottság által határozatban kiszabott pénzbüntetésekből befolyt összeg teljes egészében az MLSZ által létrehozott Focisegély Alapítványhoz kerül. Az alapítvány a hazai labdarúgás - szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt - segítségre szoruló és arra érdemes személyeit (elsősorban egykori labdarúgókat) támogatja. Az Alapítványhoz fordulhat minden egykori labdarúgó, vagy közeli hozzátartozója, ismerőse, barátja, aki úgy ítéli meg, hogy az adott korábbi futballista, rossz életkörülményei vagy egészségi állapota miatt anyagi segítségre szorul.