Összefoglaló 2017. július 25., kedd

Büntetett az MLSZ

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén tárgyalta a szombati Budapest Honvéd - DVTK mérkőzés eseményeit. Klubunknak ezúttal 150 ezer forintot kell befizetnie.

Büntetett az MLSZ


- A FEB a Honvéd - Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolói részéről tárgy játéktérre dobásáért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és a játékvezetők szidalmazása) 200 ezer forint, a Diósgyőrt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 150 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - olvasható az mlsz.hu weboldalon.

A Fegyelmi Bizottság által határozatban kiszabott pénzbüntetésekből befolyt összeg teljes egészében az MLSZ által létrehozott Focisegély Alapítványhoz kerül. Az alapítvány a hazai labdarúgás - szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt - segítségre szoruló és arra érdemes személyeit (elsősorban egykori labdarúgókat) támogatja. Az Alapítványhoz fordulhat minden egykori labdarúgó, vagy közeli hozzátartozója, ismerőse, barátja, aki úgy ítéli meg, hogy az adott korábbi futballista, rossz életkörülményei vagy egészségi állapota miatt anyagi segítségre szorul.