Összefoglaló 2017. szeptember 26., kedd

Büntetett az MLSZ

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén tárgyalta a szombati FTC - DVTK mérkőzés eseményeit is. Klubunknak ezúttal 300 ezer forintot kell befizetnie.

Büntetett az MLSZ


- A FEB az FTC - DVTK mérkőzéssel kapcsolatban az Ferencvárost, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100 ezer forint, a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az MLSZ szidalmazása) 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - olvasható az mlsz.hu weboldalon.

A Fegyelmi Bizottság által határozatban kiszabott pénzbüntetésekből befolyt összeg teljes egészében az MLSZ által létrehozott Focisegély Alapítványhoz kerül. Az alapítvány a hazai labdarúgás - szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt - segítségre szoruló és arra érdemes személyeit (elsősorban egykori labdarúgókat) támogatja. Az Alapítványhoz fordulhat minden egykori labdarúgó, vagy közeli hozzátartozója, ismerőse, barátja, aki úgy ítéli meg, hogy az adott korábbi futballista, rossz életkörülményei vagy egészségi állapota miatt anyagi segítségre szorul.