Összefoglaló 2017. augusztus 19., szombat

FTC - DVTK 4-1 (2-1)

Történetének első élvonalbeli mérkőzésén a Ferencváros vendégeként lépett pályára a DVTK női labdarúgó csapata szombaton délután.

FTC - DVTK 4-1 (2-1)

Jet-Sol Liga 1. forduló

FTC - DVTK 4-1 (2-1)

Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 100 néző. Játékvezető: Kiss Anikó Tünde (Molnár Alex, Gordos Árpád Mihály)
Ferencvárosi TC: Csiki - Mosdóczi, Aleksić, Bognár, Fenyvesi, Nagy Á., Bulatović, Szabó V., Németh J., Zlidinis, Poljak. Vezetőedző: Dörnyei Balázs
Diósgyőri VTK: Vuković - Corduneanu, Sandu, André, Boros, Marković, Tóth A., Kresák, Kerekes, Újvári, Colar. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Nagy Á. helyett Szeitl a 69., Mosdóczi helyett Horváth Zs. a 72., Szabó V. helyett Diószegi a 89., Kerekes helyett Bukovszki a 88., Sandu helyett Gergely a 91. percben.
Sárga lap: Olar a 30., Kresák a 36., Csiki a 90. percben.
Gólszerző: Bulatović (1-0) az 5., Bulatović (2-0) a 40., Újvári (2-1) a 41., Szabó V. (3-1) az 51., Poljak (4-1) a 81. percben.


 

Fórizs Sándor: - Egy nagyon színvonalas és jó mérkőzést játszottunk az FTC ellen. 2-0-ás zöld-fehér vezetésnél sikerült egy gólt szereznünk és visszajöttünk a meccsbe. Sajnos a második félidő elején kaptunk egy elkerülhető gólt, nekünk pedig a helyzeteinkből nem sikerült betalálnunk, így a negyedik ferencvárosi találattal eldőlt a három pont sorsa. Gratulálok a hazaiaknak a győzelemhez! Azt gondolom, hogy az eredménytől függetlenül ezzel a játékkal, amit ma mutattunk, sok csapatnak borsot tudunk majd törni az orra alá.

Fotó: Micheller Szilvia (fradi.hu)