Összefoglaló 2018. március 11., vasárnap

DVTK - Haladás-Viktória 3-0 (2-0)

A JET-SOL Liga Női NB I. 13. fordulójában hosszú időt követően játszott újra Diósgyőrben a DVTK női labdarúgó csapata. Fórizs Sándor együttese győzelmével bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban, de az utolsó fordulóban az alapszakasz harmadik helyét is megszerezheti.

DVTK - Haladás-Viktória 3-0 (2-0)

JET-SOL Liga Női NB I. 13. forduló

DVTK - Haladás-Viktória 3-0 (2-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. Játékvezető: Szigetvári Márk (Farkas Dávid, Kurinka Béla)
DVTK: Szőke-Nagy - André, Kresák, Olar, Boros - Nagy F., Tóth A., Vachter, Sandu - Veldman, Marković. Vezetőedző: Fórizs Sándor
Haladás-Viktória: Bíró - Kopcsándi, Manhart, Fördős, Fábián, Siklér, Tóth A. I., Tálosi, Szakonyi, Balogh, Öreg. Vezetőedző: Simon Attila

Csere: Öreg helyett Csidei a 34., Szakonyi helyett Kiss Zs. a 62., Kresák helyett Újvári a 69., Fördős helyett Király a 70., Veldman helyett Kerekes a 80. percben.
Sárga lap: Bíró a 37., Boros a 35., Tóth A. a 65., Tóth A. I. a 82. percben.
Gólszerző: Olar (1-0) a 14., Sandu (2-0) a 28., Sandu (3-0) az 53. percben.

Értékelés

Fórizs Sándor: - Bíztam a lányokban, az elvégzett munkában, mert napról napra jobbak vagyunk. Ma sokkal jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, egységesebbek voltunk, és gólokra tudtuk váltani taktikai fölényünket. Győzelmünkkel az egyik célunkat már elértük, bejutottunk a felsőházi rájátszásba a legjobb négy csapat közé. Még egyszer le kell győznünk a Haladás-Viktória csapatát, és akkor teljesülhet másik álmunk is, hogy kupadöntőt játszunk. 

A bajnokság állása