Összefoglaló 2015. augusztus 7., péntek

EL: FC Krasznodar - DVTK 3-0 (1-0)

Befejeződött az UEFA Európa Liga idei kiírása a DVTK számára, miután két sikeres forduló után a harmadik körben egy nagyon erős csapat állt utunkba. Így is jogosan szólt a mérkőzés után a Szép volt, fiúk!

EL: FC Krasznodar - DVTK 3-0 (1-0)

UEFA Európa Liga, 3. selejtező kör, 2. mérkőzés

FC Krasznodar - Diósgyőri VTK 3-0 (1-0)

Krasznodar, Kubany Stadion 8800 néző. Játékvezető: Christian Dingert (Mike Pickel, Dominik Schaal) - németek.
Krasznodar: Szinicin - Markov, Martinovics, Granqvist, Burmisztrov - Pomerko - Laborde, Petrov, Izmailov, Konate - Wanderson. Vezetőedző: Oleg Kononov.
DVTK: Ivan Radoš - Dražen Okuka, Debreceni András, Kádár Tamás, Németh Milán - Egerszegi Tamás - Bori Gábor, Nikházi Márk, Gosztonyi András - Lazar Marjanović, Takács Tamás. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.

Csere: Egerszegi Tamás helyett Bognár István a 39., Wanderson helyett Ari és Laborde helyett Joãozinho a 61., Gosztonyi András helyett Bacsa Patrik és Lazar Marjanović helyett Csirszki Martin a 70., Konate helyett Agejev a 77. percben.
Sárga lap: Kádár Tamás a 31., Bori Gábor a 41. percben.
Gólszerző: Konate (1-0) a 30., Konate (2-0) az 55., Ari (3-0) a 86. percben.

Továbbjutott az FC Krasznodar kettős győzelemmel, összesítésben 8-1-es gólkülönbséggel.


Kulcspillanatok

30. perc: Wanderson adott jó labdát a leshatáron helyezkedő Konaténak, akik már csak Radošsal állt szemben és laposan a jobb alsó sarokba lőtt, 1-0

55. perc: Petrovtól kapott Konate labdát a bal oldalon, becsapott két védőt és laposan a jobb alsó sarokba bombázott, 2-0

86. perc. Ari-Joaozinho-Ari volt a labda útja, utóbbiank ideje volt körbenézni is, majd laposan a kapuba gurított a tehetetlen Radoš alatt, 3-0

Vezetőedzői értékelés

Oleg Kononv: - Egy jó és érdekes mérkőzést játszottunk ma, a DVTK jobban játszott mint az első mérkőzésen, többször is helyzetbe került, de a gólszerzéssel nem volt szerencséjük. Kívánom a DVTK-nak, hogy szerepeljenek jól a bajnokságban, nyerjék is meg azt!
Szivics Tomiszláv: - Büszke vagyok a csapatomra, mert egy nagyon erős csapat ellen játszottunk, amely jelenleg sokkal jobb nálunk. A jelenlegi maximumunkat nyújtottuk és egy jó mérkőzést játszottunk. Sajnos ma este nem lőttünk gólt, de megvoltak a lehetőségeink, valóban fociztunk, nem csak védekeztünk. Sok sikert kívánok az FC Krasznodar csapatának a jövőben. Számunkra véget ért az Európa Liga, de boldogok vagyunk, hogy eljutottunk idáig, amit nem sokan hittek a rajtnál.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!