Összefoglaló 2017. szeptember 19., kedd

MK: Veszprém - DVTK 0-3 (0-2)

A labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában Veszprémben lépett pályára a DVTK, és az első tíz percben gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás kérdését. Szarka Ákos és Forgács Dávid gólja után a lefújás előtt Bárdos Bence alakította ki a végeredményt.

MK: Veszprém - DVTK 0-3 (0-2)

Magyar Kupa 6. forduló

VLS Veszprém - Diósgyőri VTK 0-3 (0-2)

Veszprém, Egyetemi Városi Stadion, 200 néző. Játékvezető: Dr. Kovács Gergely (Király Krisztián, Bognár László).
Veszprém: Mikler - Gulyás, Felber, Dobsa, Gunther - Kocsis, Boromisza - Bene, Bognár B., Kókány - Irmes. Vezetőedző: Orbán Tamás.
DVTK: Radoš - Nagy T., Kocsis, Oláh B., Bárdos - Eperjesi, Tóth B., Kitl M.,  Forgács - Szarka, Makrai. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Csere: Gunther helyett Szabó B. és Bognár B. helyett Polareczki a 46., Kocsis Gergő (Veszprém) helyett Reinzinger a 60., Makrai helyett Ternován P. a 64., Tóth B. helyett Tucsa a 84., Kitl M. helyett Ivánka a 88. percben.
Sárga lap: Oláh B. a 37., Szabó B. a 72. percben.
Gólszerző: Szarka (0-1) a 6., Forgács (0-2) a 10., Bárdos (0-3) a 89. percben 


Kulcspillanatok

6. perc: Eperjesi óriási bedobását Szarka Ákos továbbcsúsztatta, majd a védőkről visszapattanó labdát 9 méterről a bal alsó sarokba lőtte, 0-1

10. erc: Eperjesi jobb oldali beadása után a jól érkező Forgács Dávid a kapu torkából lőtt a hálóba, 0-2

89. perc: Bal oldali szabadrúgás a 16-os mellől, Forgács beadását a középen legmagasabbra emelkedő Bárdos Bence fejelte közelről a kapuba, 0-3

Értékelések

Orbán Tamás: A DVTK pontosan annyit adott ki magából, amennyi a továbbjutásához kellett.
Bódog Tamás: - Abszolút úgy nézett ki ez a mérkőzés, ahogy elterveztük. Megnyertük a mérkőzést, látszott az osztálykülönbség, a játékosok hozzáállása szenzációs volt. Aktívak voltunk, a három gól mellett jó néhány helyzetet alakítottunk ki, és ami legalább ennyire fontos: nem kaptunk gólt.