Összefoglaló 2018. április 15., vasárnap

DVTK - FTC 1-2 (1-1)

Csordultig telt lelátó előtt fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a Ferencvárost vasárnap délután a Jet-Sol Liga felsőházának 2. fordulójában a DVTK Edzőközpontban. Egy végig kiegyenlített mérkőzésen sokáig úgy tűnt, hogy megosztoznak a csapatok a pontokon, de végül a vendégek bizonyultak jobbnak.

DVTK - FTC 1-2 (1-1)

Jet-Sol Liga - Felsőház 2. forduló

DVTK - FTC 1-2 (1-1)

DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Somogyi Sára (Sinkovicz Dániel, Baráth Noémi)
DVTK: Szőke-Nagy - Újvári, Jáhn, Olar, Sandu - Nagy F., Tóth A., André, Vachter - Veldman, Marković. Vezetőedző: Fórizs Sándor.
FTC: Németh J. - Szeitl, Mosdóczi, Aleksic, Krso, Diószegi, Bognár E., Fenyvesi, Bulatovic, Pusztai, Zldnis. Vezetőedző: Dörnyei Balázs


Csere: Bognár helyett Csiki a 47., Kros helyett Szabó V. a 65., Diószegi helyett Poljak a 65., Vachter helyett Kerekes a 73., Sandu helyett Boros a 89. percben.
Sárga lap: Szeitl a 13., Vachter az 59. percben.
Gólszerző: Diószegi (0-1) a 9., Vachter (1-1) a 15., Mosdóczi (1-2) a 91. percben.


 

Fórizs Sándor: - Gratulálok a lányoknak és köszönöm, hogy ilyen sokan kilátogattak a meccsre! Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk Magyarország legjobb csapata ellen. Végig nyílt volt a találkozó. Ők is rúgtak két kapufát, mi is rúgtunk egyet. Egyenrangú ellenfelek voltunk, de egy nagyon jól eltalált lövéssel végül ellenfelünk szerezte meg a három pontot. Ma a Ferencvárosnak sikerült az, amit mi a kupadöntőben szeretnénk, remélem, hogy a szerencse mellénk fog állni. Mindent el fogunk követni, hogy megnyerjük a Magyar Kupát!