Összefoglaló 2018. június 29., péntek

Meccsel zárja a felkészülés első szakaszát a DVTK

A felkészülés második hetét edzőmeccsel zárja a DVTK szombaton délelőtt fél tíztől. Az ellenfél az NB II.-ben szereplő Kazincbarcika. A mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

Meccsel zárja a felkészülés első szakaszát a DVTK


- Felkészülés első szakaszában az a legfontosabb, hogy a játékosok újra mérkőzést játszanak - mondta el Fernando Fernandez vezetőedző. - Az elvégzett munka miatt biztosan fáradtak lesznek a fiúk, sokat dolgoztunk az elmúlt napokban, de egészen más érzés valódi ellenféllel szemben pályára lépni, mint az edzésen gyakorolni, és a hivatalos meccsmez, a játékvezető is segít visszarázódni. Ne feledjük, három hét múlva kezdődik a bajnokság! Szombaton a tervek szerint a félidőben sort cserélünk, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson. Hétfőtől viszont a játékon lesz a hangsúly, háromnaponta pályára lépünk a csapatjáték gyakorlása érdekében. 

A két próbajátékon lévő labdarúgó nem lesz ott a Kazincbarcika ellen, mert most nyáron nem lesznek a DVTK játékosai.

A DVTK Edzőközpont füves edzőpályái NB III.-as és Női NB I.-es minősítéssel rendelkeznek, ezért a DVTK tartalék és a DVTK női csapatának mérkőzéseit a szurkolók szabadon látogathatják. NB I.-es csapat mérkőzéseire (ide tartoznak a DVTK felnőtt csapatának felkészülési találkozói is) azonban egyelőre nem kapott hitelesítést a DVTK Edzőközpont a szakhatóságok részéről, ezért a szombati mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. A DVTK klubvezetése jelenleg is azon dolgozik, hogy a jövő hét szerdai és szombati felkészülési találkozót a drukkerek már a lelátóról tekinthessék meg.

A folytatásban szerda-szombat ritmusban folytatódik a program, amelyben történt egy változás: július 11-i mérkőzést lemondta a PAFC, ezért új ellenfelet kell keresni.

A felkészülés programja

2018. június 18., hétfő
A felkészülés kezdete

2018. június 30., szombat
9:30 DVTK - Kazincbarcika (NB II.)

2018. július 4., szerda
18:00 DVTK - Kisvárda

2018. július 7., szombat
18:00 DVTK - Partizán Bardejov (szlovák 2. osztály)

2018. július 11., szerda 
DVTK - ???

2018. július 14., szombat (Telki)
18:00 Maccabi Netanya (izraeli 1. osztály) - DVTK 

OTP Bank Liga

1. forduló

2018. július 21., szombat
FTC - DVTK