Összefoglaló 2018. szeptember 30., vasárnap

DVTK - Vidi 0-1 (0-0)

Az OTP Bank Liga 9. fordulójában nem született gól a DVTK - MOL Vidi mérkőzés első félidejében. A második játékrészben a EL-csoportkörös vendégek szereztek vezetést, majd a DVTK egyre nagyobb erőket mozgósított az egyenlítésért. Többször is 11-es gyanús helyzet alakult ki a vendégkapu előtt, de végül nem sikerült gólt szerezni, azonban a lefújás után a közönség díjazta a küzdeni tudást, és a szoros mérkőzést.

DVTK - Vidi 0-1 (0-0)


OTP Bank Liga 9. forduló

Diósgyőri VTK - MOL Vidi FC 0-1 (0-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 2890 néző. Játékvezető: Pintér Csaba (Huszár Balázs, Farkas Balázs; Németh Ádám, Molnár Attila).
DVTK: Radoš - Shestakov, Brković, Karan, Juhar - Márkvárt, Mazalović, Tajti M. - Makrai, Mihajlović, Vernes. Vezetőedző: Fernando Fernandez.
Vidi: Tujvel - Fiola, Juhász R., Vinícius, Stopira - Pátkai, A. Hadžić, Huszti - Nego, Kovács I., M. Šepović. Vezetőedző: Marko Nikolić.

Csere: Vernes helyett Bacsa és Kovács I. helyett Hodžić az 56., Fiola helyett Milanov a 67., Mihajlović helyett Hasani a 69., Mazalović helyett Tóth Ba. a 76., M. Šepović helyett Nikolov a 85. percben.
Sárga lap: Brković a 11., Márkvárt a 81., Karan a 84., Pátkai a 85., Nego a 87., Bacsa a 89. percben.
Gólszerző: Huszti (0-1) a 69. percben.

Kulcspillanatok

69. perc: Pátkai emelte jobbról keresztbe a labdát, amit a Huszti Szabolcs közelről a hálóba lőtt, 0-1

Értékelés

Fernando Fernandez: -  Nagyon jó mérkőzést láttunk, ahol mindkét csapat igyekezett jó focit játszani, és meg szerette volna szerezni a 3 pontot. Gratulálok a játékosoknak, mert az egész héten gyakoroltakat próbálták megvalósítani. Készültünk a kontratámadásokra, mert a Vidi szélső védői sokat támadnak, és van mögöttük terület. A második félidőben két-három tiszta kontrát is vezethettünk, még 0-0-nál is megszerezhettük volna a vezetést, ha pontosabb passzokkal, gyorsabb játékkal tudjuk befejezni. A Vidi elleni meccsekben benne van a győzelem, a döntetlen és a vereség is, ma az utóbbi történt, de legalább egy pontot megérdemeltünk volna.
Marko Nikolić: -  Nagyon jó érzés Miskolcon játszani, másodszor járok a csodaszép új stadionban, jó hangulat, igazi foci atmoszféra fogadott ezúttal is minket. Megérdemeltük a győzelmet, a mérkőzés első felében mi voltunk a jobbak, csak a gólszerzés nem sikerült. A győzelem érdekében vállaltunk némi kockázatot, Fiola helyett a támadóbb szellemű Milovanov állt be. Gratulálok a játékosaimnak, mert kemény szériában vagyunk, egy hét alatt a harmadik győzelmünket arattuk a Cigánd a Mezőkövesd és a DVTK ellen. Gratulálok a hazai csapatnak is, mert jó mérkőzést játszottunk. Igazából az utolsó 3-4 percben aggódtam egy kicsit, mert a futball íratlan szabály szerint a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat, szerencsére most nem ez történt. Nincs sok időnk ezen a mérkőzésen gondolkodni, mert jön a következő, és december 14-ig így is lesz.