Összefoglaló 2019. március 10., vasárnap

Putnok - DVTK tartalék 2-1 (0-1)

Az NB III. Keleti-csoport 18. fordulójában Putnokon játszott a DVTK tartalék, és Boros Gábor góljával előnnyel vonultak szünetre. A hajrában azonban jött a diósgyőri nevelés, Czető Márk, és duplájával megfordította a mérkőzést.

Putnok - DVTK tartalék 2-1 (0-1)


NB III. Keleti-csoport 18. forduló

Putnok - DVTK tartalék 2-1 (0-1)

Putnok. Játékvezető: Valu Tibor (Gordos Árpád, Soós András).
Putnok: Egyed - Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi, Vajda R., Bene, Czető, Mahalek, Illés R., Constantinescu, Csirszki. Vezetőedző: Koszta Péter.
DVTK tartalék: Pápai - Valkay, Géringer L., Szűcs K.   - Orosz D., Géringer T., Fenyőfalvi, Zsiga, Orosz M. - Varga J., Boros G.. Vezetőedző: Vég Csongor.

Csere: Zimányi helyett Chifu a 43., Vajda R. helyett Katona B. a 46., Varga J. helyett Mertse a 63., Constantinescu helyett Lajkó a 76., Fenyőfalvi helyett Farkas M. és Valkay helyett Budaházi a 85. percben.
Sárga lap: Varga J. a 38., Fenypfalvi a 71., Tóth Sz. a 74., Csirszki a 79. percben.
Gólszerző: Boros G. (0-1) a 36., Czető (1-1) a 81., Czető (2-1) a 82. percben.

Kulcspillanatok

36. perc: Orosz D. bedobásából Boros lépett ki a jobbösszekötő helyén, és jobb külsővel, mintegy 13 méterről hatalmas lövést zúdított a hosszú fölsőbe, 0-1

81. perc: Bal oldali hazai szögletre középen érkezett Czető, és a labdát földre fejelve juttatta azt a bal felső sarokba, 1-1

82. perc.: Jobb oldali szögletre ugyanez a koreográfia: érkezett Czető és ezúttal a jobb fölső sarokba bólintott, 2-1

Értékelés

Koszta Péter: Gratulálok a Diósgyőrnek, mert ma játékban felülmúltak bennünket. A pontrúgásokkal nyertünk.
Vég Csongor: - Nagyon csalódott vagyok, hogy két perc alatt sikerült lerombolnunk, amit az egész mérkőzésen felépítettünk. Az eredményt leszámítva örülhetünk a csapat játékának, mert jobban játszottunk. Sokkal többet érdemeltünk volna, mint 0 pont! A hazai csapat nem véletlenül áll a tabella elején, hiszen helyzet nélkül fordította meg a mérkőzést. Két tanulsága van a mai meccsnek. Első: ha le lehet zárni egy találkozót, akkor le kell zárni. Második: a pontrúgások nagyon fontosak.