Összefoglaló 2019. május 12., vasárnap

Jászberény - DVTK tartalék 4-1 (2-1)

Az NB III. Keleti csoportjának 27. fordulójában a DVTK tartalék csapata Jászberénybe látogatott.

Jászberény - DVTK tartalék 4-1 (2-1)


NB III. Keleti csoport 27. forduló

Jászberényi FC - DVTK tartalék 4-1 (2-1)

Jászberényi Város Stadion. 100 néző. Játékvezető: Katona Balázs (Belicza Bence Péter, Pogonyi Ferenc)
Jászberényi FC: Menczeles - Szemere, Szanyi, Hevesi-Tóth, Süttő - Lakatos B. - Albert Á. Sándor I., Ludasi, Ilkovics - Farkas J. Vezetőedző: Huszák Géza.
DVTK tartalék: Bukrán - Farkas M., Géringer L., Szűcs K. - Valkay, Géringer T., Fenyőfalvi, Szabó II B., Orosz M. - Bárdos B., Boros G. Vezetőedző: Vég Csongor

Csere: Szabó II B. helyett Zsiga M. a 46., Géringer L. helyett Mertse a 63., Boros G. helyett Varga J. a 75., Ludasi helyett Svedyuk a 79., Farkas J. helyett Szanku a 83., Ilkovics helyett Szőllősi a 89. percben.
Sárga lap: Farkas M. a 27., Lakatos B. a 35., Orosz M. a 70. percben.
Gólszerző: Boros G. (0-1) a 9., Albert Á. (1-1) a 17., Ilkovics (2-1) a 30., Farkas J. (3-1) az 65., Farkas J. (4-1) a 68. percben.

Kulcspillanatok

9. perc: Géringer Tamás ment el nagyszerűen a baloldalon, majd a visszatett labdára érkezett Boros Gábor. 0-1

17. perc: Egy kezezést követően jutott szabadrúgáshoz a hazai csapat, melyet Albert Ádám értékesített is. 1-1

30. perc: A hazai csapat egy bal szélen vezetett támadást követően szerezte meg második gólját. 2-1

65. perc: A hazai csapat megszerezte a harmadik gólját. Egy lecsorgó labda került Farkas János elé, aki élt a lehetőséggel. 3-1

68. perc: Szélről beérkező labdát vett át Farkas János, aki egy igazítást követően lőtt a kapuba. 4-1

Vezetőedzői értékelés

Huszák Géza: - Gyorsan gólt kaptunk, de hála Istennek nem fogta meg a csapatot, jókor egyenlítettünk. Jó iramú mérkőzés volt! Másodosztály szintű játékot láttunk!

Vég Csongor: - Ezen a napon összesen 10 percig volt pontszerzési esélyünk. Utána a hazai csapat teljesen kivette a kezünkből a meccset. Semmi különös nem történt, csak a futball igazolta, hogy nagyon jó rendező. Az elmúlt hetek jó formája és a sok dicsérete miatt jóllaktunk egy kicsit. Remélem, ez a mai nap visszaránt minket a földre, mert fontos három meccs következik. Nem volt ma meg bennünk az az érzelmi állapot és szenvedély, ami kell ahhoz, hogy egy ilyen jó csapat ellen, mint a Jászberény pontokat tudjunk szerezni. Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelt a győzelmük!

Fotó: szoljon.hu