Összefoglaló 2010. november 20., szombat

DVTK - Orosháza FC 5-0 (2-0)

Góleső esett az Andrássy úton! A DVTK szépen búcsúztatta az évet és kellemes ajándékkal lepte meg a szurkolóit. Roszel kezdte a gólgyártást, majd Lippai folytatta. Menougong két gólja közt pedig Granát is rúgott egyet.

DVTK - Orosháza FC 5-0 (2-0)

NESS Hungary NB II. Keleti csoport, 15. forduló

Diósgyőri VTK - Orosháza FC  5-0  (2-0)

Diósgyőri Stadion, 1000 néző, Vezette: Szőts (Tóth, ifj. Varga)

Diósgyőri VTK: Rados - Rakovic, Gal, Budovinszky, Gohér - Dobos, Abdouraman, Lippai, Faggyas - Menougong, Roszel.  Vezetőedző: Benczés Miklós
Orosháza FC : Molnár- Retek, Futaki, Kerekes, Szűcs - Balogh, Kerepeczki, Baranyai, Petneházi - Ács, Szabó N. 
Vezetőedző: Kvasznovszky József

Csere: Rakovic helyett Granát a 46.,  Petneházi helyett Pardi és Baranyai helyett Juhász a 60., Balogh helyett Mike a 66., Abdouraman helyett Horváth G. a 72., Rados helyett Giák a 80. percben
Sárga lap: Retek a 37., Szabó N., az 55. percben
Gól: Roszel (1-0) a 30., Lippai (2-0) a 41., Menougong (3-0) az 57., Granát (4-0) a 65., Menougong (5-0) a 81. percben

Benczés Miklós (DVTK): Őszintén kezdtük a mérkőzést, teljesen feltoltuk magunkat az Orosházára, annak ellenére, hogy tudtuk, egy jól kontrázó csapatról van szó. Ezt be is mutatták, hiszen voltak nekik is lehetőségeik, viszont ezután sem váltottunk a játékunkon, és az első gól után beindult a "szekér". Talán még az 5-0-nál is fontosabb, hogy ma megint erős volt a Diósgyőr, és hogy a végén a közönség és a csapat egymásra talált.

Kvasznovszky József (Orosháza):  Számunkra több volt a mai mérkőzésben, az elején több helyzetet is ki tudtunk alakítani, ám ezeket sajnos nem tudtuk értékesíteni. Azt tudtuk, hogy kapott gól nélkül ezt a meccset nem tudjuk lehozni, és az elhibázott lehetőségeink megbosszulták magukat. A hazai csapat, amelynek gratulálunk, 30 perc után magára talált és felőrölt bennünket.

(forrás. boon.hu)