Összefoglaló 2019. június 2., vasárnap

Haladás-Viktória FC - DVTK 1-0 (0-0)

A harmadik helyért lépett pályára a bajnokságban a DVTK női labdarúgó csapata Szombathelyen a Haladás-Viktória FC otthonában. Sokáig úgy tűnt, hogy ismét tizenegyesek döntenek majd, azonban a hazaiak a 90. percben betaláltak. A két győztes meccsig tartó párharc állása ezzel 1-1. A harmadik találkozónak egyelőre nincs hivatalos időpontja.

Haladás-Viktória FC - DVTK 1-0 (0-0)


Jet-Sol Liga 3. helyért, 2. mérkőzés

Haladás-Viktória FC - DVTK 1-0 (0-0)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum. Játékvezető: Móri Tamás (Rigó Martin, Nagy Alex)
Haladás-Viktória FC: Bíró - Fördős, Siklér, Tóth A., Kiss Zs., Szakonyi, Harsányi, Balogh, Öreg, Rácz, Horti. Vezetőedző: Simon Attila
DVTK: Szőke-Nagy - Balázs Cs., Kiamou, Ficzay, Sandu, Nagy F., Tóth A., Paul, Vachter, Bradić, Barker. Vezetőedző: Fórizs Sándor

Csere: Balogh H. helyett Kopcsándi az 59., Bíró B. helyett Tálasi a 76., Harsányi helyett Sitku a 76., Kiss Zs. helyett Kovács V. a 89. percben.
Sárga lap: Sandu a 69. percben.
Piros lap: Kiamou a 82. percben.
Gólszerző: Tóth A. I. (1-0) a 90. percben.

Fórizs Sándor: - Sajnálom, hogy nem sikerült betalálnunk, hiszen végig mi irányítottuk a mérkőzést, az ellenfélnek nem volt helyzete a 90. percig, a végén egy szép átlövésből szereztek gólt. Ha a lányok így fognak játszani a harmadik meccsen is és előrefelé kicsit többet fognak sprintelni, akkor nem lehet probléma. Hazai pályán, a saját közönségünk előtt teljesen más játszani. A szurkolók bele fognak minket hajszolni a győzelembe.

Jet-Sol Liga rájátszás a 3. helyért

1. mérkőzés

2019. május 25., szombat
17:00 DVTK - Haladás-Viktória FC 2-2 (2-1) 11-esekkel: 3-2

2. mérkőzés

2019. június 2., vasárnap
16:00 Haladás-Viktória FC - DVTK 1-0 (0-0)

3. mérkőzés

A harmadik találkozónak egyelőre nincs hivatalos időpontja.

A párharc két győztes mérkőzésig tart. A szabályok értelmében, amennyiben bármelyik mérkőzésen a rendes játékidő végén döntetlen az állás, akkor a lefújás után azonnal büntetőrúgások következnek.