Összefoglaló 2020. június 11., csütörtök

Köszönjük, hogy példát mutattatok!

A kedvezőtlen kezdési időpont ellenére is közel 3000 szurkoló látogatott ki a DVTK Stadionba, hogy élőben láthassa a DVTK - ZTE összecsapást. Ami ennél is örömtelibb, hogy szurkolóink amellett, hogy ismét fergeteges hangulatot teremtettek, betartották a közösségi távolságtartás szabályait, így a DVTK fanatikusai egy egész országnak mutattak példát a televízión keresztül. Köszönjük szurkolóink segítségét, az esetleges kellemetlenségekért pedig elnézést kérünk!

Köszönjük, hogy példát mutattatok!


A május 27-i kormányrendelet tette lehetővé, hogy ismét nézők előtt rendezzenek labdarúgó-mérkőzéseket, ám ez csak szigorú szabályok betartása mellett lehetséges. A nézők a lelátón csak minimum másfél méterre ülhetnek egymástól, három széknek üresnek kell maradni közöttük és egymás mögötti sorokba sem ülhetnek.

A DVTK számára kiemelten fontos a szurkolók és a sportolók egészségének megóvása, ezért mindent megteszünk. A DVTK vezetése és a klub munkatársai sokat dolgoztak azon, hogy a Diósgyőr minden előírásnak maradéktalanul megfeleljen.

Örömmel vettük, hogy szurkolóink ezúttal is betartották a közösségi távolságtartás szabályait, amit ezúton is köszönünk! Egyúttal elnézésüket kérjük azoknak a szurkolóknak, akik valamilyen nehézségekbe ütköztek a találkozót megelőzően a különböző szektoroknál, a bejutásnál vagy az ültetésnél. Bízunk abban, hogy a megfelelő intézkedések mellett, közösen sikerül megoldani a problémákat a jövőhéten szerdán esedékes DVTK - PAFC mérkőzésen.

Megértéseteket köszönjük!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DVTK (@dvtkinstagram) által megosztott bejegyzés,


Jegyek a DVTK - PAFC mérkőzésre

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában (június 17-én 19 órától) a Puskás Akadémiát fogadja a DVTK labdarúgó csapata. A belépőjegyek korlátozott számban a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

OTP Bank Liga 30. forduló

2020. június 17., szerda (tv: Duna World, online stream: m4sport.hu)
19:00 Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia FC