Összefoglaló 2019. november 24., vasárnap

DVTK tartalék - Balassagyarmat 1-3 (1-1)

Korbély Kristóf góljával a DVTK tartalék szerzett vezetést, de a balassagyarmatiak megfordították a mérkőzést az NB III. Keleti-csoport 16. fordulójában

DVTK tartalék - Balassagyarmat 1-3 (1-1)


NB III. Keleti-csoport 16. forduló

DVTK tartalék - Balassagyarmat 1-3 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Tamási Patrik (Kövér Tamás, Urgyán Antal).
DVTK tartalék: Bukrán - Orosz D., Farkas M., Orosz M., Budaházi, Kispál, Zsiga, Tóth Bo., Korbély, Szabó B., Óvári. Vezetőedző: Vég Csongor.
BSE: Erdei - Gábriel, Molnár T., Kócsa, Péter, Lami, Szita, Király Á., Pallagi, Nagy T. Vezetőedző: Nagy Tibor.

Csere: Péter B. helyett Szilágyi L. és Vekker helyett Kovács K. a 46., Óvári helyett Gazdag és Kispál helyett Mertse a 72., Zsiga helyett Nagy Z. a 78. percben. 
Sárga lap: Orosz D. a 42., Vekker a 44., Orosz M. a 65., Szabó B. a 71., Nagy Z. a 88., Farkas M. a 88., Nagy T. a 90., Budaházi a 90+2. percben.
Gólszerző: Korbély (1-0) a 18.,, Pallagi (1-1) a 25., Nagy T. (1-2, 11-esből) a 65., Szita (1-3) a 67. percben.


Kulcspillanatok

18. perc: Korbély Kristóf hozta magát helyzetbe egy szép átvétel után, majd a kapuba lőtte a labdát, 1-0

25. perc:  Szögletet követően  Pallagi fejelte a labdát a kapuba, 1-1

65. perc: Nagy Tamás értékesítette a játékvezető által megítélt büntetőt, 1-2

67. perc: Bal oldali beadást követően Szita Bence fejelte a labdát a kapuba, 1-3

Edzői értékelések

Vég Csongor: Egy olyan csapatnak ahol a visszajátszók alkotják a kezdő hatvan százalékát sokkal okosabban kell játszani. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt hogy utaznak és lehet kevesebb alvással érkeznek meg a meccsbe. Ahelyett, hogy megbecsültük volna a labdát a saját butaságainkból fáradtunk bele a meccsbe. Az egyéni védekező játékunk ma nagyon pontatlan volt, és ami még szomorúbb, kevés agresszivitással párosult. Tartom azt, amit a meccs elején mondtam a fiúknak: ha meg kell halnunk, akkor azt állva tegyük meg. Gratulálok a vendégeknek! A játékvezetőtől pedig ezúton is szeretnék elnézést kérni a reklamálásom miatt. Teljesen jogos büntetőt ítélt meg ellenünk. 
Nagy Tibor: Az első félidőben rosszul zártunk a középpályán, a másodikban rendeztük a sorokat és egy nem könnyű mérkőzésen sikerült nyernünk.