Összefoglaló 2019. november 2., szombat

DVTK - St. Mihály 3-0 (1-0)

Bár tucatnyi helyzetet kihagyott, így is magabiztosan gyűjtötte be a három pontot a DVTK női labdarúgó csapata a JET-SOL Liga 9. fordulójában a St. Mihály Szeged-Fitsport ellen.

DVTK - St. Mihály 3-0 (1-0)


JET-SOL Liga 9. forduló

DVTK - St. Mihály Szeged-Fitsport 3-0 (1-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Piskóczi Viktor, Kovács Zoltán)
DVTK: Schildkraut - Balázs Cs., Nagy F., Ónodi V., Boros K. - Kostova, Kaldaridou, Vachter, Sandu - Barker, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor
St. Mihály: Skorić - Sweatman, Savanya, Szli, Papp Sz., Koprena, Bartalis, Lipták L., Herczeg, Vigh P., Micić. Vezetőedző: Hódi Mihály

Csere: Vigh P. helyett Török L. a 76., Kaldaridou helyett Balogh D. a 85., Lipták L. helyett Sajti a 87., Bradić helyett Vig K. a 88., Balázs Cs. helyett Gergely V. a 90. percben.
Sárga lap: -
Gólszerző: Vachter (1-0) a 8., Sandu (2-0) a 73., Bradić (3-0) a 87. percben.

Vezetőedzői értékelés

Fórizs Sándor: - Nagyon örülök ennek a győzelemnek. Számtalan helyzetet kihagytunk, a mérkőzés legjobbja az ellenfél hálóőre, Tamara Skorić volt. Ha nem ő áll a kapuban, akkor ennek a meccsnek 10-0 is lehetett volna a vége. Gratulálok neki, nagyon jól védett. A csapat jól játszott, összességében elégedett vagyok. Köszönöm a szurkolóknak, hogy a hirtelen jött hideg ellenére is ilyen sokan kilátogattak.