Beharangozó 2019. szeptember 14., szombat

Vasárnap a Tüskecsarnokban lép jégre a DVTK Jegesmedvék

Vasárnap a Tüskecsarnokban rendezik a Tipsport Liga 2019/2020-as szezonjának első magyar rangadóját. A vendég belépőjegyeket a helyszínen lehet megváltani 2000 forintos áron. A 17:30-kor kezdődő találkozót a DIGI Sport 2 élőben közvetíti.

Vasárnap a Tüskecsarnokban lép jégre a DVTK Jegesmedvék


Marcel Rodman: Jól tudjuk, hogy ez a találkozó nagyon fontos a szurkolóknak és több helyről hallottam már, hogy sok rajongónk szokott ellátogatni a Tüskecsarnokba. Éppen ezért arra számítok, hogy megkapjuk a szurkolói támogatást. A rangadókra sokszor jellemző, hogy túlzott érzelemmel játszanak a csapatok, biztos, hogy parázs, kemény ütközet lesz. Nekünk viszont fegyelmezettnek kell lennünk, fontos lesz, hogy ezúttal ne töltsünk sok időt a büntetőpadon. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ezért a meccsért is 3 pont jár, nekünk pedig ezek megszerzése a legfontosabb célunk. A MAC kíváló erőkből áll, nagy lökést adna nekünk a folytatásra, ha a Zvolen legyőzése után egy rangadón is sikert aratnánk. 

Tipsport Liga

2. forduló

2019. szeptember 15. péntek (Tüskecsarnok)
17:30 MAC Újbuda - DVTK Jegesmedvék 

Helyszín

A mérkőzés helyszíne a budapesti Tüskecsarnok.

A forduló további mérkőzései

HC Nové Zámky - HC Kosice
HKM Zvolen - HK Poprad
HC’05 Banská Bystrica - HC07 WPC Koliba Detva
MHK 32 Liptovský Mikulaš - HC Slovan Bratislava
HK Dukla ingema Michalovce - HK Nitra

Közvetítés

A találkozót a DIGI Sport 2 élőben közvetíti, valamint angol nyelvű élő eredménykövetés elérhető a hockeyslovakia.sk oldalon.

Jegyinfó

A pénztárak egy órával a mérkőzések kezdete előtt nyitnak és a második harmad végén zárnak. Vendég belépőt az 5; 6 és 7-es pénztárnál lehet vásárolni. A jegyek egységesen 2000 forintba kerülnek.