Beharangozó 2020. május 23., szombat

DVTK - Kisvárda 0-3 (0-0)

Egy héttel a bajnokság újraindulása előtt a DVTK két felkészülési mérkőzést kötött le a Kisvárda ellen. A második találkozón többnyire a fiatalok kaptak játéklehetőséget, akik ellen a kisvárdaiak a második félidőben eredményesebbnek bizonyultak.

DVTK - Kisvárda 0-3 (0-0)


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - Kisvárda Master Good 0-3 (0-0)

Miskolc, DVTK Stadion, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Szilágyi Sándor.
DVTK: Bukrán - Farkas M., Szűcs K., Orosz M., Memolla - Zsiga, Egerszegi - Cortés, Rui Pedro, Korbély - Tóth B. Vezetőedző: Feczkó Tamás.
Kisvárda: Minca - Hej, Avetisian, Kravchenko, Baranyai - Simović, Szőr - Kovácsréti, Obradović, Sassá - Tischler.   Vezetőedző: Bódog Tamás.

Csere: Cortés helyett Makrai a 32., Szőr helyett Jelena az 59., Sassá helyett Khimish a 87., Kovácsréti helyett Ryznychenko a 88., Minca helyett Odyntsov a 90. percben.
Sárga lap: Kovácsréti a 40. percben.
Gólszerző: Kovácsréti (0-1) az 57., Kovácsréti (0-2) a 78., Tischler (0-3) a 86. percben.


Kulcspillanatok

57. perc: Kovácsréti Márk kapott a jobb oldalon egy tért ölelő keresztlabdát, jól vette át, egyedül vezette kapura, és a tehetetlen Bukrán fölött a hálóba emelt, 0-1

78. perc: Vendég szabadrúgás 22 méterről, kissé jobbról, Kovácsréti Márk tekert a kapu bal oldalába a kapufa mellé, 0-2

86. perc: Tischler Patrik elé pattant a labda az ötösön, köszönte szépen, és a kihasználta a ziccert, 0-3

Edzői értékelések

Feczkó Tamás: - Három hónap után játszottak ismét 90 percet a játékosaim, láthatóan hiányzott a frissesség belőlük, elsősorban fejben voltak fáradtak. Látjuk, messze vagyunk önmagunktól, de maradt még egy hét a Mezőkövesd elleni mérkőzésig Az a legfontosabb célunk, hogy frissen, és eredményesen vágjunk neki az újrainduló bajnokságnak.
Nagyon szépen köszönjük azoknak a szurkolóknak, aki a mai felkészülésre is kijöttek, és a stadionon kívülről is biztattak minket!