Beharangozó 2020. augusztus 12., szerda

Gyere busszal vagy villamossal!

Az OTP Bank Liga első fordulójában a Mezőkövesdet fogadja a DVTK labdarúgó csapata. Kérjük szurkolóinkat, ha tehetik, akkor a nagy érdeklődésre való tekintettel hagyják otthon a gépjárműveiket és vegyék igénybe az MVK Zrt. járatait, amelyek - a találkozóra érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel - meccsnapon ezúttal is ingyenesek.

Gyere busszal vagy villamossal!


OTP Bank Liga 1. forduló

2020. augusztus 16., vasárnap
16:55 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry FC

A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés napján ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson a találkozóra szóló érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező diósgyőri drukkerek 15 óra és 21 óra között - olvasható az MVK Zrt. közleményében.

Utazás csak maszkban vagy kendővel! 

Az MVK arra kéri az autóbusszal és villamossal utazókat, hogy figyeljenek oda saját és utastársaik egészségére: továbbra is csak maszkban, vagy kendővel, illetve sállal az orrot és a szájat eltakarva lehet felszállni a járatokra.

A kötelező maszk-, sál- vagy kendőviselés szabályának betartásában az MVK az utazóközönség segítségét, együttműködését kéri, hiszen egészségünk megőrzése mindannyiunk érdeke. Azokat az utasokat, akik magatartásukkal utastársaik egészségét veszélyeztetik, az MVK kizárja az utazásból.