Beharangozó 2020. augusztus 26., szerda

Nyerj éves bérletet a félidőben!

A pénteki DVTK - MTK mérkőzés szünetében újra játékra várjuk szurkolóinkat. A Mezőkövesd elleni mérkőzéshez hasonlóan ezúttal is kapura rúgó versenyt hirdetünk. A nyeremény egy páros éves bérlet, a nyertes által választott szektorba.

Nyerj éves bérletet a félidőben!


A játék menete

A felezővonalról kell a kapuba juttatni a labdát úgy, hogy az csak a gólvonalon túl pattanhat le. Minden játékos háromszor próbálkozhat. Akinek ez sikerül, kettő darab éves bérletet nyer az általa válaszott szektorba (a VIP kivételével) a DVTK hazai labdarúgó mérkőzéseire.

Azok, akiknek nem sikerült teljesíteni a feladatot, vigaszdíjként egy-egy belépőjegyet kapnak a következő hazai mérkőzésre, az általuk válaszott szektorba (a VIP kivételével). 

A játékon csak a 2002. augusztus 28. előtt született szurkoló vehet részt.

Jelentkezni ezen az űrlapon lehet.

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 27., csütörtök 13 óra. (a játékban résztvevőket ezt követően sorsoljuk ki)

Csak 18. évüket betöltött szurkolók jelentkezését várjuk, akik saját felelősségükre vesznek részt a játékban. Minden egyéb technikai részletről részletes tájékoztatást nyújtunk a sorsolást követően a játékosoknak.

Frissítve! Sajnálattal közöljük, hogy a jelenleg érvényes járványügyi intézkedések miatt határozatlan ideig nincs lehetőség félidei játékra.