Beharangozó 2020. szeptember 25., péntek

Antal Péter fúj Zalaegerszegen

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában Antal Péter vezeti a ZTE - DVTK mérkőzést. Segítői az oldalvonal mellett Tóth II Vencel és Horváth Zoltán, az alapvonal mögött Farkas Ádám és Káprály Mihály lesznek. A tartalék játékvezető feladatát Szécsényi István látja el.

Antal Péter fúj Zalaegerszegen


Antal Péter 1986. augusztus 2-án született Kecskeméten, a játékvezetői vizsgát 2012-ben tette le.

2019-ben jutott fel az NB II.-es keretbe, majd 2020. június 24-én egy Budapest Honvéd - Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen az élvonalban is debütált.

Antal Péter a DVTK-nak idáig egyetlen alkalommal sem vezetett még bajnoki mérkőzést, de legutóbb a 4. fordulóban a DVTK - Budapest Honvéd meccsen alapvonali játékvezetőként találkozhattunk vele.

Bár bajnokin nem, felkészülési mérkőzéseken már fújta a sípot a Diósgyőr meccsein, az augusztusi DVTK - Kisvárda és egy 2019-es MTK - DVTK találkozón.  

Pályafutása során idáig két élvonalbeli mérkőzésen működött közre játékvezetőként, ezeken 7 sárga lapot osztott ki, piros lapot egyik találkozón sem mutatott fel. Ez lesz a 3. élvonalbeli mérkőzése játékvezetőként. 

Az OTP Bank Ligában két asszisztens, két alapvonali asszisztens és egy tartalék játékvezető dolgozik a játékvezető mellett. Antal Péter segítői az oldalvonal mellett Tóth II Vencel és Horváth Zoltán, az alapvonal mögött Farkas Ádám és Káprály Mihály lesznek. A tartalék játékvezető feladatát Szécsényi István látja el.

Játékvezetők a DVTK mérkőzésein (2020/2021)

  játékvezető

 
asszisztens

 
asszisztens

 
alapvonali
játékvezető

 
alapvonali
játékvezető

 
tartalék
játékvezető

 
1. Berke Balázs Albert István Medovarszki János Bogár Gergő Németh Ádám Csatári Tibor
3. Berke Balázs Szalai Balázs Horváth Róbert Takács János Szilágyi Sándor Aradi József
4 Bognár Tamás Kóbor Péter Szert Balázs Antal Péter Németh Ádám Csatári Tibor
5. Antal Péter Tóth II Vencel Horváth Zoltán Farkas Ádám Káprály Mihály Szécsényi István