Beharangozó 2020. október 13., kedd

Jegyek a Budafok - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 7. fordulójában Budapestre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A budafoki vendégszektorba szóló teljes árú jegyek 1000 forintba, a diák és a nyugdíjas belépők 500 forintba kerülnek. A DVTK szurkolói számára 328 darab áll rendelkezésre. A rendező klub úgy döntött, hogy a belépőket kizárólag a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A helyszínen a vendégszurkolók nem vásárolhatnak belépőjegyet.

Jegyek a Budafok - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 7. forduló

2020. október 17., szombat
14:45 Budafoki MTE - Diósgyőri VTK

Helyszín: Budafoki MTE Sporttelep (1222 Budapest, Promontor u. 89.)

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya és névre szóló regisztráció nélkül is megtekinthető.

A budafoki vendégszektorba szóló teljes árú jegyek 1000 forintba, a diák és a nyugdíjas belépők 500 forintba kerülnek. A DVTK szurkolói számára 328 darab áll rendelkezésre. A rendező klub úgy döntött, hogy a belépőket kizárólag a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A helyszínen a vendégszurkolók nem vásárolhatnak belépőjegyet. Klubkártya a jegyvásárláshoz nem kötelező.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.