Beharangozó 2020. augusztus 30., vasárnap

Balassagyarmat - DVTK tartalék 2-1 (2-1)

Az NB III. Keleti csoport 7. fordulójában a Balassagyarmat vendégeként lépett pályára a DVTK tartalék együttese. A kilenc sárga és egy piros lapot hozó találkozón a piros-fehérek 2-1-es vereséget szenvedtek.

Balassagyarmat - DVTK tartalék 2-1 (2-1)


NB III. Keleti csoport 7. forduló

Balassagyarmat SE - DVTK tartalék 2-1 (2-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Játékvezető: Juhász Bálint (Bőhm Ármin, Halmai Kristóf)
BSE: Megyeri - Benkő-Bíró, Molnár, Pallagi, Katona, Lami, Szita, Kamarás, Király, Fejes, Nagy T. Vezetőedző: Nagy Tibor.
DVTK tartalék: Bukrán - Nagy Z., Ivánka, Farkas, Orosz D. - Lehóczki, Zsiga - Schildkraut, Karika, Makrai - Cortés. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Katona helyett Hamar a 18., Schildkraut helyett Gönczi a 46., Hamar helyett Kicsi a 63., Szita helyett Gábriel a 83., Nagy Z. helyett Bartha a 85. percben.
Sárga lap: Lami a 6., Makrai a 16., Molnár a 29., Király az 54., Gönczi a 65., Kamarás a 75., Kicsi a 85., Fejes a 87., Karika a 92. percben.
Piros lap: Lehóczki az 56. percben. 
Gólszerző: Szita (1-0) a 2., Makrai (1-1) a 37., Nagy T. (2-1, 11-esből) a 43. percben.

Kulcspillanatok

1. perc: A balról érkező beadást Szita fejelte a kapuba, 1-0. 

37. perc: Makrai és Zsiga összjátéka után, Makrai helyezte a kapu jobb alsó sarkába a labdát, 1-1. 

42. perc: Nagy Tamás értékesítette a hazai csapatnak megítélt büntetőt, 2-1. 

Értékelés

Nagy Tibor: - Nagyon fegyelmezetten játszottak a srácok, lezártuk azokat a területeket, amikből az ellenfél veszélyes tudott volna lenni. Egy egészen más tűz van a csapatban, amit már az elmúlt héten is lehetett látni. 2-1-nél a végén eldönthettük volna a mérkőzést, de több lehetőséget is kihagytunk. Ennek ellenére le a kalappal a csapat előtt.

Zsivoczky Gyula: - Kizárólag saját magunknak köszönhetjük a mai vereséget. Sokadik mérkőzésünk az évben, amikor olyan hibákat követünk el, hogy egy pontjába vagy pontjaiba kerül a csapatunknak. Ez felnőtt futball, és tanulni kell ezekből a hibákból. Ha tanulunk és be tudjuk építeni, akkor a fiatal játékosoknak, akiknek ez az első éve a felnőtt futballban, akkor megérte. Ha nem, akkor el kell gondolkozni a dolgokon. Az biztos, hogy nem adhatunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek. Ennek az okait is ki kell vizsgálnunk. A második félidőben a buta kiállítás után egy lapra tettünk fel mindent és nagy erőket mozgósítottunk, de nem sikerült az egyenlítés. Készülünk a következő mérkőzésre, ahol kizárólag a győzelem az elfogadható eredmény.