Beharangozó 2020. október 5., hétfő

Szurkolj maszkban!

A fennálló egészségügyi szabályozások változásai okán a hazai mérkőzéseink kapcsán néhány módosítást kell végrehajtanunk az eddig megszokottakhoz képest. A bajnokság ideje alatt, a szabályok betartása mellett, a mérkőzésekre három típusú jegyet vásárolhatnak majd szurkolóink.

Szurkolj maszkban!


A bajnokság alapszakaszában három típusú jegyet fogunk kiadni:

junior/szenior 500,- Ft, felnőtt belépő 1.000,- Ft, családi 2.000,- Ft

Felnőtt: 1955. január 1. és 2001. december 31. között születettek
Junior korosztály: 2002. január 1. és 2014. december 31. között születettek

Szenior korosztály: 1955. január 1. előtt születtek
Családi jegy: 2 felnőtt és 2 junior vagy 1 felnőtt és 3 junior egyidejű belépésére ad lehetőséget.

Ebben az évben nem tudunk szezon bérletet kibocsájtani szurkolóinknak, viszont azok, akik az előző idényben bérletet vásároltak idén kedvezményes jegyet tudnak venni a mérkőzések előtt.

Bérletesek: Az előző szezonban bérletet vásárlókat regisztráltuk, így ők bérletük felmutatásával jogosultak Junior/Szenior jegy megvételére. A jegyeket a 2.számú, Népkert felőli pénztárban tudják készpénzzel kifizetni és átvenni. Belépéskor kérjük az előző évi bérlet felmutatását. 

- Egyelőre nem korlátozzuk a beengedhető nézők számát, de azért, hogy ez így is maradhasson, kérjük, hogy belépéstől a távozásig viseljék a maszkjukat.

- Belépéskor a rendezőknek lázat kell mérniük, csak 37.5 C' alatti test hőmérséklettel lehet a csarnok területére lépni. Ha valakinek magasabb lenne ennél, akkor 10 perc várakozás után megismételhető a mérés (ha szaladt a busztól, cipekedett, stb.)

- Idén sajnos nem tudunk kedvezményes jegyet kiadni a jégkorong és labdarúgó bérlet tulajdonosoknak.

- A pénztárakat és a főbejáratot mérkőzés előtt egy órával nyitjuk.

- A csapatpadok mögötti lelátón (E,F,G,H szektorok) az első sort le kell zárjuk, ott nézők nem tartózkodhatnak. Viszont a mérkőzésen dolgozó fotósoknak és operatőröknek -amennyiben felvételt vagy fényképet készítenek- ott kell közlekedniük az időkérések alkalmával.

- Küzdőtérre a csapatokon, zsűriasztal személyzeten, mérkőzés orvoson és a pályatörlő gyerekeken kívül nem léphetnek nézők a mérkőzés befejezése után sem, így nincs lehetőség arra sem, hogy gyerekek a palánkokra dobáljanak

- Sajnos kiemelten fontos, hogy amíg az egészségügyi helyzet nem változik, addig a játékosok nem kerülhetnek fizikai kontaktusba a szurkolókkal, így el kell hagyjuk a mérkőzés végi körben pacsizást.

Köszönjük a megértést és kérjük a fentiek betartását, hogy amíg lehet nyitott mérkőzéseket rendezhessünk!
 

Jó egészséget kívánunk minden kedves szurkolónknak!