Beharangozó 2021. február 7., vasárnap

Nyíregyháza - DVTK 3:0

A női röplabda Extraliga alapszakaszának 14. fordulójában az éllovas Fatum-Nyíregyháza otthonában lépett pályára a DVTK csapata. A házigazda végig magabiztosan játszva 3:0 arányban bizonyult jobbnak a piros-fehéreknél.

Nyíregyháza - DVTK 3:0


Női Röplabda Extraliga, alapszakasz 14. forduló

Fatum-Nyíregyháza - DVTK  3:0 (18, 14, 16)

Nyíregyháza, Contitnental Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Bátkai-Katona Ágnes, Halász Tibor.
Nyíregyháza: Pintér 10, Najdić 2, Radosová 4, Ortiz 11, Lacombe 16, Vasileva 7. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Klarić 9, Lászlop 3, Fuchs, G. Francesco. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
DVTK: Kountoura 2, Mojca 7, Kiss E. 3, Beddingfield 5, Horton 3, Szajkó 2. Csere: Dömsödi, Kundrák (liberók), Kovács E. 1, Mészáros, Egri 4, Tóth R. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


Edzői értékelés

Németh Szabolcs: - Örülök az eredménynek és elégedett vagyok csapatom játékával, csak a mérkőzés középső szakaszában tapasztalt bizonytalanságok miatt van hiányérzetem. Ezeket a hibákat a rájátszásban nem engedhetjük meg magunknak, mert az alapszakasz megnyerése csak részsiker. Visszajelzést kaptunk, hogy az idénnyel kapcsolatos céljaink reálisak, és ha ezen az úton haladunk tovább, akkor révbe érhetünk.

Toma Sándor: - Gratulálok a Nyíregyházának, bajnokesélyeshez méltóan játszott ma este. Akadtak periódusok, amikor mi is jók voltunk. A harmadik szettben mindkét csapatban lehetőséget kaptak a fiatalok, a mi játékosaink éltek is a lehetőséggel, de a céljaink eléréséért tovább kell még dolgoznunk.