Beharangozó 2020. december 29., kedd

Ingyenes stream a bérleteseknek a szerdai mérkőzésről

A DVTK Jegesmedvék csapatának a jelenleg hatályos jogszabályok szerint zárt kapuk mögött kell játszania a hazai mérkőzéseit. A szerdai, HK Poprad elleni találkozót ezúttal nem közvetíti élőben a televízió, így a jogtulajdonosokkal történt egyeztetések után lehetőségünk van ingyenes, élő közvetítést biztosítani a szezonbérlettel rendelkező szurkolóinknak. Felvételről a Miskolc Tv is műsorára tűzi a mérkőzést a napokban.

Ingyenes stream a bérleteseknek a szerdai mérkőzésről


A HK Poprad elleni mérkőzésről az online adásunkat a bérlettel rendelkezők egy kuponkóddal ingyenesen tekinthetik meg. A kupon érvényesítése mindössze pár perces folyamat. A bérlettel nem rendelkezők is nézhetik itt a mérkőzést 500 forint ellenében.

-Az esemény az online-miskolcivsz.jegy.hu oldalon érhető el (https://online-miskolcivsz.jegy.hu/#/event/dvtk-jegesmedvek-hk-poprad/45852bd9-46bf-4da5-8409-f2a51a30739d)

- Itt a „jegyek” gombra kattints, majd 1 db 500 forintos „online jegy”-et adj hozzá a kosárhoz.

- A „Tovább a kosárhoz” opciónál lehetőség van megadni egy kuponkódot a „kedvezmény” gombra kattintva, aminek felhasználásával 500 forint helyett ingyenesen tudod megtekinteni a mérkőzést.

- A kuponkód minden esetben a mérkőzés dátuma és a bérleted száma. A szerdai mérkőzés esetében például: 20201230345678910MVSZK

- A kódot beírva kattints az „ellenőrzés” gombra, ha a kód megfelelő egy zöld információs ablak nyílik meg, valamint piros, ha helytelen kódot adtál meg.

- Ha a kód érvényes, a „választható jegyek” gombnál válaszd ki, hogy a HK Poprad elleni mérkőzésre használod fel a kuponkódot, majd kattints a „kedvezmény érvényesítése” gombra.

- Ezt követően a kupon módosította a vásárlás végösszegét és a „következő” gombbal haladhatunk tovább a folyamattal.

- Ekkor felugrik egy „bejelentkezés szükséges” ablak. Ha már korábban regisztráltál az online.jegy.hu oldalon jelentkezz be, ha még nincs fiókod, akkor egy gyors regisztrációval add meg keresztnevedet, vezetéknevedet, e-mail címedet és jelszavadat. A megadott email címre kapsz egy levelet, amin erősítsd meg a regisztrációdat.

- Bejelentkezés után visszakerülünk a kosár tartalmához, majd kattints a „következő” és a számla adatok kitöltése után a „tovább a fizetéshez” gombra.

- Ha minden információ helyes, fogadd el a feltételeket és kattints a „fizetés” gombra.

- Ezt követően a megadott email címre a rendszer elküldi a linket a mérkőzés megtekintéséhez, illetve az online-miskolcivsz.jegy.hu oldalon található eseménynél a „videó megtekintése” gombbal is elérhető a link.

- Fontos infromáció, hogy egy regisztrációhoz egy kupon használható fel.

Ha kérdésed van fordulj hozzánk a jegy@dvtk.eu címre küldött levélben. A leírt lépések megtekinthetők videós formában a jegy.hu útmutatójában: https://youtu.be/_9HcytcBozg