Beharangozó 2021. május 28., péntek

A stadionban zárja az évet a DVTK tartalék

Elérkezett a záróra ideje a harmadik vonalban is. Az utolsó forduló következik az NB III. Keleti csoportjában. Zsivoczky Gyula csapata vasárnap este a DVTK Stadionban fogadja a Vitelki Zoltán által irányított Eger SE-t. A mérkőzésre várjuk a szurkolókat is! A belépés ingyenes, viszont a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvány felmutatása után léphetnek be.

A stadionban zárja az évet a DVTK tartalék


NB III. Keleti csoport, 38. forduló

2021. május 30., vasárnap
18:00
DVTK tartalék - Eger SE

Csak védettségi igazolvány birtokában

A DVTK Stadion kapu egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. A szurkolók a felezővonalnál található M és N szektorokban foglalhatnak helyet. 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy csak védettségi igazolvány birtokában jöjjenek a mérkőzésre, mert annak hiányában nem léphetnek be a DVTK Stadionba. A 18 év alattiak pedig csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók felügyelete alatt látogathatják a mérkőzéseket.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettségi igazolványt (6 éves kor felett és 18 év alatt személyi igazolványt, vagy más személyi azonosításra alkalmas iratot) a belépéskor kötelezően fel kell mutatni a személyi igazolvánnyal, vagy más arcképes személyazonosításra alkalmas igazolvánnyal együtt. Tehát minden egyéb igazolás (COVID-19 fertőzésen történő átesésről, védőoltásról, negatív PCR-tesztről) nem megfelelő igazolás a belépéshez, ugyanis belépési jogosultságot nézőként csak és kizárólag a védettségi igazolvány adhat, más nem.

A védettség tényének ellenőrzése a mérkőzés rendezőjének a feladata. Amennyiben ennek a klub nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttól 1 millió forintig terjedhet, vagy akár egy éves bezárással is sújtható.

A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.

Vezetőedzői várakozás

Zsivoczky Gyula: - Úgy tartják, hogy minden jó, ha a vége jó. Mi is így gondoljuk, győzelemmel szeretnénk zárni ezt a szép tavaszi sorozatot. Nagyon örülünk, hogy a stadionban játszhatjuk ezt a találkozót, bízom benne, hogy minél nagyobb közönség előtt. Érdekesség velünk kapcsolatban, hogy a teljes mezőnyt nézve egyetlen ellenfél sem tudott minket megverni két alkalommal. Egerben ősszel kikaptunk, de ezt a pozitív mutatót is meg akarjuk őrizni, amihez sikerrel kell zárnunk a vasárnapi találkozót. Most már hetek óta az akadémistáinkra támaszkodunk, akik bebiztonyították, hogy lehet rájuk számítani, nagyon sokat fejlődtek ezeken a mérkőzéseken. Ezt akarjuk ezúttal is folytatni. Az élet és futball rendje az, hogy a szezon végén változások jönnek. Többször elmondtam, hogy nekünk az NB III-as szereplés nem a célunk, hanem egy lehetőség a fiataloknak. A mostani keret megteremtette a lehetőséget a folytatásra, ami már a következő generációra vár. Ebből a szempontból, ilyen összetételben ez lesz az utolsó mérkőzése ennek a csapatnak.

Helyszín

Az NB III. Keleti csoport 38. fordulójának programja

2021. május 30., vasárnap
18:00
Salgótarjáni BTC - Mezőkövesd Zsóry FC II
18:00 DVSC II - Jászberényi FC
18:00 Termálfürdő FC Tiszaújváros - Gyöngyösi AK-Mátra-Beton
18:00 Sajóbábonyi VSE - Füzesgyarmati SK
18:00 Kisvárda Master Good II - FC Hatvan
18:00 Ceglédi VSE - Tállya KSE
18:00 Tiszakécskei LC - Putnok FC
18:00 Balassagyarmati VSE - Sényő-Carnifex FC
18:00 Tiszafüredi VSE - BVSC-Zugló
18:00 DVTK tartalék - Eger SE