Beharangozó 2016. július 22., péntek

Fontos információk szombatra

Újra fociláz van Diósgyőrben! Az előzetes jegyeladási adatokból kiindulva egészen biztos, hogy szombaton teljesül Elek Ákos vágya, azaz legalább 5000 szurkoló buzdítja majd a helyszínen a DVTK labdarúgóit. Péntek délig 3273 hely (jegy és bérlet összesen) talált elővételben gazdára, ez a szám természetesen pénteken és szombaton tovább nő majd. Összeszedtünk néhány fontos információt az Újpest elleni mérkőzéssel kapcsolatban. Kérjük szurkolóinkat, olvassák el figyelmesen!

Fontos információk szombatra


Bosch jegyek

Az elmúlt időszakban sajnos több visszaélés is történt a Bosch munkatársai számára ingyenesen kiváltható belépőjegyekkel kapcsolatban, ezért a beléptetés során szigorúbb ellenőrzésre számíthatnak a Bosch dolgozói. Minden esetben ellenőrizni fogjuk a névre szóló jegyek érvényességét, ezért a beléptetés több időt vehet igénybe. Azért, hogy a többi szurkoló ne várakozzon feleslegesen, a Bosch jegyek tulajdonosai külön kapun kerülnek majd bebocsátásra, ezt a Napos oldal bejáratánál ki is táblázzuk majd.

Jegyvásárlás

A belépőjegyeket a korábbi évekhez hasonlóan személyesen és az interneten is meg lehet vásárolni. Kérjük, aki teheti, elővételben vásároljon, hiszen így az árak is kedvezőbbek és a mérkőzés előtti hosszú sorban állás is elkerülhető. A jegyárak ide kattintva olvashatók.

Bérletek

A jegyárusítás mellett természetesen folyamatosan megvásárolhatók a DVTK első öt hazai mérkőzésére szóló bérletek is.

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: 14-18 óra
szombat (meccsnap): 15 órakor nyit, a mérkőzés után fél órával zár
vasárnap: zárva

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: zárva
szombat (meccsnap): 8 órától az első félidő végéig
vasárnap: zárva

Klubkártyás pénztár

A tavalyi évhez képest újdonság, hogy DVTK Klubkártyával rendelkező szurkolóink számára külön pénztár áll majd rendelkezésre, mely a tribün sarkánál található. Itt gyorsabban és gördülékenyebben megy majd a kiszolgálás, mint azoknál a pénztáraknál, ahol a klubkártyával nem rendelkező szurkolóink is sorban állnak.

Ingyenes regisztrációs jegyek

A korábbi évekhez hasonlóan az ingyenes regisztrációs jegyek kiváltására ezúttal is a mérkőzés napján déli 12 óráig van lehetőség. Amint arról már több alkalommal beszámoltunk, a DVTK soha nem látott kedvezményekkel várja a 14 éven aluli szurkolókat és szüleiket, melyről bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.

Kapunyitás

A találkozó előtt egy másfél órával (16 óra 30 perckor) nyit a Diósgyőri Stadion kapuja. Kérjük szurkolóikat, érkezzenek időben, hiszen a beléptető kapuk áteresztő képessége véges.

Vendéglátás

A mérkőzés előtt és alatt a Diósgyőri Stadionban Borsodi sört és többféle üdítőt, valamint finom falatokat árulunk.

Tikett

A Diósgyőri Stadionban nincs lehetőség készpénzes fizetésre, az ételek, italok árát előre váltott tikettel lehet kiegyenlíteni. A tikettek a stadionon belüli árusító pontoknál szerezhetők be 350 forintos áron, illetve megvásárolhatók a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében.

Közlekedés

Miskolc város vezetése úgy döntött, hogy a DVTK - Újpest mérkőzésre kilátogatók szombaton 16 és 22 óra között a találkozóra érvényes belépőjeggyel és a DVTK első öt hazai mérkőzésére szóló bérlet felmutatásával ingyenesen utazhatnak az MVK Zrt. járatain.

A kezdeményezést természetesen a DVTK is üdvözli, egyben újra szeretnénk megkérni a szurkolókat, hogy a várható nagy érdeklődésre való tekintettel, ha tehetik, vásárolják meg a belépőjegyüket elővételben, hiszen így nem csak a hazaút, hanem már a Diósgyőri Stadionhoz vezető út is ingyenes lehet.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!