Beharangozó 2021. március 3., szerda

Kupameccsel kezdi a tavaszt a DVTK női labdarúgó csapata

Bár az első tavaszi bajnoki fordulóig még egy hét hátra van, a Női Magyar Kupa negyeddöntőivel már ezen a hétvégén elkezdődik a focitavasz a DVTK női labdarúgói számára is. A piros-fehérek szombaton 14 óra 30 perctől fogadják a Kelen SC gárdáját.

Kupameccsel kezdi a tavaszt a DVTK női labdarúgó csapata


Női Magyar Kupa 4. forduló (negyeddöntő)

2021. március 6., szombat
14:00 Puskás FC - FTC-Telekom
14:00 Nyíregyháza Spartacus FC - MTK Hungária FC
14:30 DVTK - Kelen SC

2021. március 7., vasárnap
13:00 Astra-ALEF HFC-Üllő - KÉSZ-St. Mihály FC

A továbbjutás ismét egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén nincs hosszabbítás, rögtön tizenegyesrúgások következnek.

- Még élénken él bennünk a két kupadöntő hangulata, ezért midnent el fogunk követni annak érdekében, hogy ismét döntőt játszhassunk - nyilatkozta Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - Tiszteljük a Kelent, de egyértelműen a továbbjutás az elvárás. A keretünk némileg átalakult az utóbbi hetekben, a távozóknak sok sikert kívántunk, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy nem csak pótolni sikerült őket, hanem az újonnan érkezőkkel jelentősen erősödtünk is. Összességében heten távoztak a csapattól és ugyanennyien érkeztek. A téli átigazolási időszakban Balázs Csilla, Boros Kinga, Gergely Viktória, Sofia Kongouli, Nagy Fanni és Oláh Adrienn távozott. Eirini Nefrouval pedig még 2020. október 20-án, szezon közben bontottunk szerződést. Érkezett egy erdélyi védő, Nagy Melinda, igazoltunk öt amerikai labdarúgót (két középpályást, két védőt és egy támadót), Katherine Byrne, Samantha De Pinho, Siobhan Higgins, Clair Stackel és Sabrina Williamson személyében, valamint aláírta szerződését a már régebben velünk együtt készülő Heidi Giles is.

Helyszín

DVTK Edzőközpont
Cím: 3533 Miskolc, Andrássy utca 61.

A március 15-ig meghosszabbított 484/2020 (XI. 10.) kormányrendelet értelmében zárt kapus a mérkőzés, kérjük szurkolóinkat, maradjanak otthon! 

A DVTK női labdarúgó csapata a női Magyar Kupában (2020/2021)

Női Magyar Kupa, 3. forduló

2020. október 11., vasárnap
Haladás-Viktória - DVTK 0-2 (0-2)