Beharangozó 2016. július 12., kedd

Jegyek a Videoton - DVTK meccsre

Vasárnap, az OTP Bank Liga első fordulójában a Videoton vendége lesz a DVTK. A mérkőzést Felcsúton, a Pancho Arénában rendezik. A találkozóra a DVTK szurkolói 579 darab belépőjegyet kaptak, melyeket Miskolcon és az interneten is meg lehet vásárolni.

Jegyek a Videoton - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 1. forduló

2016. július 17. 18:00
Videoton FC - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek elővételben egységesen 1000 forintba, a helyszínen a mérkőzés napján 1200 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Videoton címerére kattintva), valamint személyesen kedden 16 órától Miskolcon a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában lehet megvásárolni.

Azokat a vendégszurkolókat, akik a helyszínen szeretnének jegyet vásárolni, az 5-ös és 6-os ablaknál várják (amennyiben marad szabad hely). Klubkártya a jegyvásárláshoz nem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Beléptetés

A Pancho Aréna vendégszektorába a 3-as bejáratnál tudnak bejutni szurkolóink. A vendégszurkolók várható nagy száma miatt kérjük szurkolóinkat időben érkezzenek Felcsútra.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Felcsútra utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
2016. július 19-ig zárva. Nyitás július 20-án.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!