Beharangozó 2016. július 27., szerda

Jegyek az FTC - DVTK meccsre

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában a Ferencváros vendége lesz a DVTK. A diósgyőri szurkolók mindössze 1237 belépőjegyet kaptak, melyek 2300 forintba kerülnek. Jegyek az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és Budapesten személyesen már kaphatók, Miskolcon keddtől vásárolhatók meg. Kérjük szurkolóinkat, elővételben vásárolják meg a belépőjegyeket.

Jegyek az FTC - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 3. forduló

2016. július 30., szombat
20:30 Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK

Helyszín

Jegyinfó

A Ferencváros a DVTK szurkolói számára 1273 jegyet biztosít.

A belépők 2300 forintba kerülnek, melyek Budapesten, Miskolcon, az interneten és a Ticket Express irodáiban kerülnek értékesítésre.

A belépőjegyek szurkolói kártya nélkül is kaphatók Miskolcon kedden 12 órától a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában, szerdán 14 órától a Diósgyőri Stadionnál, emellett Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) nyitvatartási időben. A többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Szurkolói kártyával

Szurkolói kártya birtokában, elővételben az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (az FTC címerére kattintva) is megvásárolhatóak a belépőjegyek.

Beléptetés

A beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványt vigyenek magukkal a szurkolók.

Kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, hiszen az ellenőrzések miatt lassabb lehet a beléptetés az ilyenkor megszokotthoz képest.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Pénztárak nyitva tartása

Jegyvásárláskor a Diósgyőri Stadionnál csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat: zárva
vasárnap: zárva

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!