Beharangozó 2016. július 28., csütörtök

"Mindent meg fogunk tenni"

A Ferencváros vendége lesz a DVTK szombaton este, az OTP Bank Liga 3. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Tamás Márk várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Mindent meg fogunk tenni"


 

OTP Bank Liga 3. forduló

2016. július 30., szombat
20:30 Ferencvárosi TV - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - A magyar bajnokság legerősebb csapatához látogatunk hétvégén. Nekünk semmiféle veszíteni valónk nincs, nyugodtan játszhatunk, de ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel fogunk menni, meg fogunk tenni mindent a győzelem érdekében Az alap az az a hozzáállás lesz, mint ami az előző két meccsen volt. Sokba kerül a szálloda és a busz is, ha nem tartanám képesnek a csapatot arra, hogy győzzön, akkor el sem indulnánk és 3-0-val visszaigazolná az MLSZ: Menjünk oda és meglátjuk, hogy mi lesz! Kíváncsi vagyok, hogy ezt a szervezett játékot tudjuk-e továbbra is játszani, és hogy egy jó ellenféllel szemben ez mennyit ér.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!