Beharangozó 2016. augusztus 4., csütörtök

"Még nagyon sokat kell dolgozni"

A Honvédot fogadja a DVTK szombaton este, az OTP Bank Liga 4. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Lipták Zoltán várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Még nagyon sokat kell dolgozni"


OTP Bank Liga 4. forduló

2016. augusztus 4., szombat
18:00 Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd FC

 

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Eddig megmutattuk azt is, hogy tudunk csodálatosan futballozni és megmutattuk azt is, hogy tudunk egyes osztályzatúra. Remélem, hogy ennyire nem lesz szélsőséges a csapat a továbbiakban. Mindenki azon lesz, hogy ezt a csorbát kiköszörüljük. Bárki aláírta volna három forduló után, hogy harmadik helyen van a DVTK, remélem, hogy fölfelé indulunk el.

Marco Rossi: - Minden meccsen az a célunk, hogy nyerjünk. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, mert Diósgyőrben nem egyszerű nyerni. Tavaly mégis sikerült egyszer, bízom benne, hogy most is sikerül megismételnünk azt az eredményt.

A belépőjegyekkel kapcsolatban korábbi cikkünkből tájékozódhatnak szurkolóink.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!