Beharangozó 2016. augusztus 9., kedd

Jegyek a Haladás - DVTK meccsre

A szombathelyi stadion felújítása miatt Sopronban fogadja a DVTK-t a Haladás szombaton délután hat órától.

Jegyek a Haladás - DVTK meccsre


OTP Bank Liga 5. forduló

Swietelsky Haladás - Diósgyőri VTK
 
Kezdés: 2016. augusztus 13., szombat 18:00
Helyszín: Sopron, Városi Stadion, Káposztás utca 2-4.
 

Jegyinfó

A belépőjegyek 1500 forintba kerülnek, a mérkőzés megtekintése 18 év alatt ingyenes (tízéves kortól diákigazolvány, vagy arcképes igazolvány szükséges a belépéshez). 
 
A belépőjegyeket elővételben az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (a Haladás címerére kattintva), valamint személyesen szerda 12 órától Miskolcon, a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében lehet megvásárolni.
 
Azokat a vendégszurkolókat, akik Sopronban szeretnének jegyet vásárolni, a stadion 5-ös és 6-os ablakánál várják.
 
A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, azonban a jegyvásárláshoz arcképes igazolvány szükséges, illetve a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával szurkolói kártyáját a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

A kötelezően megadandó adatok:
  • név
  • születési idő
  • születési hely

Beléptetés

A beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát mindenki vigye magával.
 
A stadion vendégjegypénztára 16:30 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül érkező szurkolók legkésőbb 17 óráig érkezzenek meg a pénztárhoz.
 
A szervezők jelezték, hogy ha a mérkőzés kezdete előtt 15-20 perccel érkezik meg a szurkolók 50-100 fős csoportja, és nincs elővételben megvásárolt jegyük, és nem rendelkeznek klubkártyával sem, akkor - számítva, hogy egy főnek a jegy kiadása perceket vehet igénybe - lemaradhatnak a mérkőzés kezdetéről.

 

Parkolás

A vendégszurkolók a Fűzfa soron kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely a stadion közvetlen közelében van, és külön bejáraton keresztül lépnek be a stadionba.
 
A stadion vendégparkolója az Ikva patak partján található, amely a Sopron Pláza felől a gépkocsimosó mellett közelíthető meg.

 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Sopronba utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

 

Nyitva tartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva
 
DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat-vasárnap: zárva
 
Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!