Beharangozó 2016. szeptember 15., csütörtök

"A pályán kell megmutatni"

A Mezőkövesdet fogadja a DVTK az OTP Bank Liga 9. fordulójában. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Novothny Soma várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"A pályán kell megmutatni"


OTP Bank Liga 9. forduló

2016. szeptember 17., szombat
18:30 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd Zsóry FC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Egy győzelem mindig javít a hangulaton, bármely és bármilyen formában lévő csapat ellen is sikerül kivívni. A szerdai Magyar Kupa találkozóval elkezdtünk araszolni picit előre. A Mezőkövesd ellen nem egyszerű felkészülni, hiszen rengeteg játékosuk van és többfajta variációra is képesek. Egy feszült hangulatú mérkőzést várok, aki hidegebb fejjel tud játszani, az meg fogja nyerni a meccset. Nagyon bízok abban, hogy ezek mi leszünk.

Pintér Attila: - A Diósgyőr jól kezdte a bajnokságot, hiszen idegenben verték a Videotont, erre pedig mindenki felkapta a fejét. Felkészülünk belőlük, örülnénk, ha három pontot szereznénk, de ez nem lesz könnyű feladat. Igazi rangadó lesz, remélem, hogy minél több szurkolóval. Játékosként már átéltem a diósgyőri szurkolók fantasztikus buzdítását, ebből több kellene Magyarországon. A mi B-közepünk ugyan kisebb, de ugyanolyan szívük van és ugyanúgy szeretik a csapatukat, büszke vagyok rájuk.

 

  • A mérkőzést az m4sport.hu élőben közvetíti majd. 
  • A DVTK - Mezőkövesd mérkőzés jegyinformációja ide kattintva olvasható.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!