Beharangozó 2016. szeptember 21., szerda

MTK - DVTK 1-0 (1-0)

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában Dunaújvárosban játszott a DVTK az MTK ellen. Az első félidőben a hazai csapat szerzett vezetést Poór szöglet utáni fejesével, a második játékrészben pedig már nem változott az állás.

MTK - DVTK 1-0 (1-0)

OTP Bank Liga 10. forduló

MTK Budapest - Diósgyőri VTK 1-0 (1-0)

Dunaújváros, 250 néző. Játékvezető: Pintér Csaba (Kelemen Attila, Szert Balázs; Bognár Tamás, Urbán Eszter).
MTK: Petković - Okuka, Grgić, Vukmir, Poór - Vass P., Borbély - Gera D., Kanta J., Vogyicska - Torghelle. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz. 
DVTK: Rados - Lázár, Lipták, Tamás - Vela, Dausvili, Bognár I., Elek, Németh M. - Makrai, Novothny. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Csere: Bognár I. helyett Nono a 61., Gera D. helyett Bouard a 63., Dausvili helyett Nikházi a 71., Novothny helyett Bacsa a 76., Vogyicska helyett Katona és Okuka helyett Baki a 90+3. percben.
Sárga lap: Lipták a 30., Vass Á. az 51. percben.
Gólszerző: Poór (1-0) a 33. percben.

 

Kulcspillanatok

33. perc: Kanta jobb oldali szögletét 24 Poór Patrik fejelte az ötösről a hálóba, 1-0

Edzői nyilatkozatok

Teodoru Vaszilisz: - A múlt heti vereség után célfutballt kellett játszanunk, be kellett gyűjteni a három pontot. Mivel mi szereztük az egyetlen gólt, megérdemelten győztünk. A DVTK stabil csapat, sok jó játékossal, akik jól védekeztek, a kapusuk is többször hárított. A három pontot Garami Józsi bácsinak ajánlom, aki nehéz napokat él át.
Horváth Ferenc: - Nem volt jó mérkőzés, nem azt kaptam, amire számítottam. A Mezőkövesd ellen a csapat helyzeteket dolgozott ki, ment előre, ma azonban úgy láttam, beletörődtünk a vereségbe, nem mozgósítottunk elég energiát a fordításhoz. Az MTK tudott egy gólt lőni, és ezzel megnyerték a mérkőzést. Nehéz úgy győzni, hogy nem lövünk kapura, nagyon csalódott vagyok.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!