Beharangozó 2016. augusztus 21., vasárnap

NB III: DVTK tartalék - RKSK 2-2 (1-2)

Hazai pályán fogadta a DVTK tartalék csapata a listavezető Rákosmentét az NB III. Keleti-csoportjában vasárnap este. A találkozón a vendégek szereztek vezetést, melyre Kádas válaszolt, de az első félidő derekán ismét betaláltak a rákosmenteiek. A végeredményt Németh a 93. percben állította be.

NB III: DVTK tartalék - RKSK 2-2 (1-2)


NB III. Keleti-csoport 3. forduló

DVTK tartalék - Rákosmente KSK 2-2 (1-2)

Miskolc, Diósgyőri Stadion 300 néző. Játékvezető: Csontos Dávid (Varga Balázs, Zsákai Milán)
DVTK tartalék: Konyecsik - Lipták Á., Tucsa, Németh M., Lőrincz P. - Szabó II B., Mikolka, Germán, Kádas - Boros, Gazdag. Vezetőedző: Sütő Szilárd
Rákosmente KSK: Martek – Simita, Szala, Balaskó Cs., Vattai – Fitos, Dóczi, Szabó R., Bárányos Zs. – Sóron, Kokenszky. Vezetőedző: Dr. Tóth János


Csere: Boros helyett Timkó a 9., Kádas helyett Molnár M. az 59., Germán helyett Szalóczy a 70., Kokenszky helyett Lucz a 82., Szabó R. helyett Törőcsik B. a 84. és Bárányos Zs. helyett Giuliano a 90. percben.
Sárga lap: Gazdag a 72., Lipták Á. a 85., Vattai a 88. és Fitos a 93. percben.
Gólszerző: Vattai (0-1) a 9., Kádas (1-1) a 13., Kokenszky (1-2) a 25. és Németh M. (2-2) a 93. percben.

Kulcspillanatok:

9. perc: Szöglet után volt eredményes a vendégcsapat. (0-1)
13. perc: Kádast buktatták a kaputól 17 méterre. A szabadrúgást a sértett a jobb felsőbe tekerte. (1-1)
25. perc: Bal oldali beadásra Kokenszky érkezett, aki a kapu közepébe fejelt nagy erővel. (1-2)
93. perc: Oldalszabadrúgás okozott bonyodalmat a vendég kapu előtt. Németh Milán rúgta be végül a labdát a hálóba. (2-2)

Sütő Szilárd: - A csapat nevében szeretném megköszönni azon szurkolóknak, akik kint maradtak és végig sportszerűen biztatták a csapatot. Nagyon sokat tettünk ezért az egy pontért. Sokszor az ilyen mérkőzésekből többet tudnak tanulni a fiatal játékosok, mint egy sima győzelemből. Ma komolyan ki kellett lépniük a komfortzónájukból, hogy a végén legalább az egyik pontot itthon tudjuk tartani. Azt gondolom összességében ez egy reális eredmény egy NB II-re készülő csapat ellen.
Dr. Tóth János: - Az első félidőben mi játszottunk jobban. A második játékrész kiegyenlített volt. A hazaiak megérdemelten egyenlítettek a végén.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!