Beharangozó 2016. augusztus 28., vasárnap

Hazai jégen a DVTK Jegesmedvék

Hétfőn hazai jégen is bemutatkozik a DVTK Jegesmedvék jégkorong csapata, mely több mint öt hónap után szerepelhet újra hazai közönség előtt. A 18 órakor kezdődő felkészülési mérkőzésen a Dukla Michalovce gárdáját fogadjuk.

Hazai jégen a DVTK Jegesmedvék


Felkészülési mérkőzés

2016. augusztus 29., hétfő
18:00 DVTK Jegesmedvék - Dukla Michalovce

- Örülök, hogy végre elérkezik ez a nap is - mondta Doug Bradley, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. -  Persze ez még csak egy felkészülési mérkőzés, de akkor is nagyon kíváncsi vagyok milyen az atmoszférája a csarnoknak. Hetek óta dolgozunk itt a jégen a fiúkkal, szóval igazán várom már, hogy végre itt is pályára lépjünk. Alapvetően a mérkőzéstől azt várom, hogy gyakoroljuk az új taktikai elemeket, lássam viszont azokat a dolgokat, amiket az edzéseken kértem a srácoktól. Annak ellenére, hogy ez egy felkészülési mérkőzés és nem feltétlenül az eredmény a legfontosabb, szeretnénk a szurkolóinknak jó szórakozást nyújtani, mert megérdemlik, hogy ennyi kihagyás után, már most jó hokit lássanak!

A mérkőzésre készülő keret nem változott a csütörtökihez képest. Gőz és Sakaris továbbra is sérült, Sági Martin pedig vasárnapig az U20-as válogatottal Svédországban szerepel, így várhatóan nem lép pályára a mérkőzésen.

A csapattal kapcsolatos további hír, hogy az orosz próbajátékos Vladislav Sokolov nem lesz a DVTK Jegesmedvék játékosa, ő a pénteki nap folyamán haza is utazott.

A mérkőzésre minden kedves szurkolónkat szeretettel várunk! A belépőjegyek 500 forintba kerülnek, a bérletek továbbra is kaphatók, erről bővebben ide kattintva olvashatnak szurkolóink.

A DVTK Jegesmedvék Michalovce ellen készülő kerete:*

Kapusok:

Adorján Attila #31
Kiss Bence #30

Védők:

Bernáth Milán #14
Cianfrini, Paul #4
Joe, Colin #27
Laczkó Ákos #16
Láda Balázs #17
Leppanen, Jarkko #39
Vojtkó Mátyás #54

Támadók:

Albert Tibor #24
Benedek Roland #15
Galanisz Nikandrosz #8
Hajós Roland #7
Karda Milán #9
Magosi Bálint #82
Miskolczi Márk #71
Pavuk Attila #12
Popovics Patrik #10
Ritó László #19
Szopos Ottó #23
Tóth Adrián #22

*A játékosok neve mellett szereplő mezszámok még nem a véglegesek, csak a felkészülési időszakban használják ezt a számozást.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!