Beharangozó 2016. augusztus 28., vasárnap

NB III: ESMTK - DVTK tartalék 0-0

Gól nélküli döntetlent játszott Budapesten a DVTK tartalék csapata az NB III. Keleti csoportjában vasárnap este. A találkozó sok helyzetet hozott, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni, így a döntetlen igazságosnak mondható. Szalma Pál büntetőt hárított, Novothny Soma végigjátszotta a mérkőzést.

NB III: ESMTK - DVTK tartalék 0-0


NB III. Keleti csoport 4. forduló

ESMTK - DVTK tartalék 0-0

Budapest, ESMTK Stadion. Játékvezető: Móri Tamás (Hofbauer Roland, Német Imre)
ESMTK: Bonica - Madarász, Privigyei, Mátyás, Tóbiás - Lázár B., Túri, Bányai, Boda - Hegedűs, Bukovec. Vezetőedző: Turi Zoltán
DVTK tartalék: Szalma - Lipták Á., Mahalek, Tucsa, Lőrincz P. - Szabó II B., Mikolka, Germán, Kádas - Novothny, Boros G. Vezetőedző: Sütő Szilárd

Csere: Szabó II B. helyett Gazdag az 56., Germán helyett Szalóczy az 56., Hegedűs helyett Németh Z. a 61., Mikolka helyett Fazekas a 76., és Bukavec helyett Ruff a 80. percben.
Sárga lap: Germán a 30., Boda a 36., Lőrincz P. a 42., Mahalek a 49., Bányai a 60., Mikolka a 75., Madarász a 78., Túri a 83. és Tucsa a 91. percben.

Kulcspillanat

54.perc: Szalma Pál büntetőt hárított.

Sütő Szilárd: - Gyenge játékkal sikerült egy pontot szereznünk. Hét közben fantasztikusan edzenek a srácok, de ezt a formát a hétvégén is meg kell mutatni ahoz, hogy eredményesek legyenek és minél jobb játékosok váljanak belőlük.

A DVTK tartalék csapata mindössze négy pont hátrányban van a listavezető Kazincbarcikával szemben. Jövő héten vasárnap 11 órától ez a hátrány jelentősen lecsökkenthető, amennyiben Sütő Szilárd fiai legyőzik a szomszédvárat a Diósgyőri Stadionban.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!