Beharangozó 2021. március 24., szerda

DVTK - Újpest 1:3

Az Extraliga rájátszásában az 5-8. helyért folytatja szereplését a DVTK női röplabda csapata. Az Újpest elleni párharc második összecsapása jól kezdődött, hiszen a hazaiak remekül összpontosítva vezettek, és az első játszmát meg is nyerték. Kovács Edina azonban megsérült, és ezt nem bírta el a hazai csapat. Az Újpest fokozatosan felőrőlte a piros-fehéreket, és 3:1 arányban megnyerte a találkozót, ezzel összesítésben 2:0-ra vezet a három győzelemig tartó versenyfutásban.

DVTK - Újpest 1:3

Női Röplabda Extraliga, 5-8. helyért, 2. mérkőzés

DVTK - Újpesti TE 1:3 (20, -23, -23, -19)

Miskolc, Generali Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Szarka János István, Vári Péter.
DVTK: Kountoura 6, Kovács E. 3, Kiss E. 8, Beddingfield 16, Horton 20, Szajkó 7. Csere: Dömsödi (liberó), Kundrák 14, Egri, Mészáros. Szakmai igazgató: Toma Sándor.
UTE: Szabó L. 17, Bezhandolska 12, Petőváry 8, Kojdova 22, Carabaldi 13, Bagyinka 1. Csere: Karabasheva (liberók). Vezetőedző: Horváth András.

A mérkőzés részletes statisztikája ide kattintva olvasható.


 

Edzői értékelés

Toma Sándor: - Gyökeresen más meccset játszottunk, mint vasárnap. Jól küzdöttünk, sikerült nyomás alatt tartani az erős újpesti csaptot, büszke vagyok a lányokra. Öt miskolci volt a pályán szinte folyamatosan, azt gondolom, ez példaértékű.

A párharc harmadik összecsapására március 27-én szombaton kerül sor a két fél között. A mérkőzés 18 órakor kezdődik az UTE otthonában.