Beharangozó 2016. október 17., hétfő

Jegyek az ÚFC - DVTK mérkőzésre

Szombaton, az OTP Bank Liga 13. fordulójában az Újpest vendége lesz a DVTK. A mérkőzést az újpesti létesítmény korszerűsítése miatt az angyalföldi Illovszky Rudolf Stadionban rendezik. A jegyek 1700 forintba kerülnek, melyek elővételben Miskolcon és az interneten is kaphatók. Kérjük szurkolóinkat, amennyiben tehetik, elővételben vásárolják meg belépőjüket.

Jegyek az ÚFC - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga 13. forduló

2016. október 22., szombat
18:00 Újpest FC - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A mérkőzés szurkolói kártya nélkül is megtekinthető. A vásárláskor kötelezően megadandó adatok:

  • név
  • születési idő
  • születési hely

A vendégjegyek egységesen 1700 forintba kerülnek. A belépőjegyeket elővételben (szurkolói kártya birtokában) az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon (az ÚFC címerére kattintva), valamint Miskolcon, a DVTK Szinvarkban található ajándékboltjában kedden 12 órától lehet megvásárolni.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Budapesten

Belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül kaphatók Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) is, a többi Ticket Express jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.

Helyszíni jegyvásárlás

Az Illovszky Rudolf Stadion vendégpénztára a mérkőzés napján 16 órakor nyit, ezzel egy időben lesz a kapunyitás is. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyi azonosítsára alkalmas iratot vigyenek magukkal.

Szurkolói kártya a helyszínen történő jegyvásárláshoz sem kötelező, de a szervezők kérik, akinek van, az vigye magával a gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Budapestre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Nyitvatartás

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!