Beharangozó 2016. október 20., csütörtök

"Pontért, vagy pontokért megyünk"

Szombaton, az OTP Bank Liga 13. fordulójában Angyalföldön lesz az Újpest vendége a DVTK. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Mahalek Marcell várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Pontért, vagy pontokért megyünk"


OTP Bank Liga 13. forduló

2016. október 22., szombat
18:00 Újpest FC - Diósgyőri VTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Nebojša Vignjević: - A diósgyőriek ellen mindig parázs hangulatú mérkőzéseket szoktunk játszani, igazi presztízs csatákat vívunk egymással. A vendégek remek formában várják a hétvégi találkozót, legutóbb a jó játékosállománnyal rendelkező Videotont győzték le hazai pályán. A Honvéd ellen a hosszabb bajnoki szünet miatt nem égtünk teljes hőfokon, de a szombati rangadóra már mindenki készen áll majd a küzdelemre. A DVTK-val szemben természetesen a három pont megszerzése lesz a legfőbb célunk.

Horváth Ferenc: - Remélem, hogy önbizalmat adott a játékosoknak a múlt hétvégi Videoton elleni győztes mérkőzés. Bízom abban, hogy elhiszik, hogy ha csapatként tudnak működni, akkor bárki ellen lehet esélyük. Nagyra tartom az Újpest játékát, szimpatizálok azzal a stílussal, amit az Újpest játszik, de nekünk most égetően szükségünk van a pontokra.

 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!