Beharangozó 2016. október 21., péntek

Információk a Budapestre utazóknak

Szombaton Angyalföldön fogadja az Újpest FC a DVTK labdarúgó csapatát. A találkozóra a rendőrség is készül. A BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság közleményét változtatás nélkül közöljük.

Információk a Budapestre utazóknak


Tisztelt szurkolók!

Az Újpest FC - DVTK labdarúgó mérkőzés 2016. október 22-én, 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bp. XIII. kerület Fáy u. 58. szám alatt lévő Illovszky Rudolf Stadionban.

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a gépjárművel utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a Fáy úti vendégbejárathoz, illetőleg biztosítjuk a Fáy út lezárt részén a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

Kérjük, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 15.15 és 15.45 óra között gyülekezzenek a M3 autópálya 28. KM-nél lévő LUKOIL benzinkút parkolójában, ahonnan az érkezőket a stadionhoz kísérjük. A konvoj legkésőbb 16.00 órakor indul, hogy a vendégszurkolók a mérkőzés kezdetéig rendbe be tudjanak lépni szektorukba.

Kérjük, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapestről érkeznek, azok a Fáy úton lévő lezárt területen hagyják gépkocsiijaikat.

Köszönjük megértésüket!

BRFK IV. ker. Rendőrkapitányság         

Az ÚFC - DVTK mérkőzés jegyinformációi ide kattintva olvashatók. 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!