Beharangozó 2016. október 17., hétfő

Jegyek a stadionbúcsúztató meccsre

A Ferencváros ellen játssza a DVTK utolsó mérkőzését a jelenlegi Diósgyőri Stadionban. A mérkőzésre a korábban kiadott, őszi ötmeccses bérletek már nem érvényesek, de bérletes szurkolóink helyét 2016. október 22-én, 16 óráig fenntartjuk. A jegyek személyesen és az interneten is megvásárolhatók. Kérjük, aki teheti, elővételben vásároljon, hiszen így az árak is kedvezőbbek és a sorban állás is elkerülhető.

Jegyek a stadionbúcsúztató meccsre


OTP Bank Liga 14. forduló

2016. október 29., szombat
17:30 Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de kérjük, aki rendelkezik szurkolói kártyával, az a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigye magával a jegyvásárláshoz!

A mérkőzésre a korábban kiadott őszi, öt mérkőzésre szóló bérletek nem érvényesek, de bérletes szurkolóink helyét 2016. október 22-én, 16 óráig fenntartjuk.

A bérletesek bérletük felmutatásával, csak személyesen vásárolhatják meg a belépőjegyüket a szokott helyükre.

A Diósgyőri Stadion kapui a találkozó előtt másfél órával (16 órakor) nyílnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

Belépőjegy

A DVTK - FTC találkozó a jegyárakat tekintve az A kategóriába tartozik.

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani.

A jegyárusítás az interneten már elkezdődött, személyesen a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében kedden 12 órakor, míg Diósgyőrben szerdán 14 órakor indul.

Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az IBUSZ irodákban (a jegyáron felül 350 forint jegykiállítási díj ellenében) biztosan kaphatóak belépők a DVTK mérkőzéseire:

  • IBUSZ Miskolc (3504 Miskolc, Széchenyi u. 14.)
  • IBUSZ Tiszaújváros (3580, Tiszaújváros, Barcsay tér 6-8.)
  • IBUSZ Tornyosnémeti (3877, Tornyosnémeti Határátkelő)

Szurkolói kártya nélkül

A belépőjegyek elővételben szurkolói kártya nélkül (de fényképes, személyazonosításra alkalmas igazolvány felmutatásával) csak és kizárólag Miskolcon, a DVTK ajándékboltjaiban és jegypénztáraiban, valamint Budapesten a Ticket Express Bálnában (1093, Fővám tér 11-12.) és a Syma Jegypénztárban (XIV. Dózsa György Út 1.) kaphatók, a többi jegyirodában szükséges a szurkolói kártya.
 

Továbbra is kedvezményt adunk azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak vagy nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel, mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai.

A DVTK Ajándékbolt Diósgyőri Stadionban található üzletében személyes vásárlás esetén csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni.

A DVTK - FTC mérkőzés jegyárai

Jegyárak Elővételben Mérkőzés napján
Állóhely 
(U, V, W, X, Y, Z szektor)
1400 1600
3. kategóriájú ülőhely 
(A, A1, B, B1, H1, I, J, J1 szektor)
2500 3000
2. kategóriájú ülőhely 
(Q, R, S, T szektor)
3000 3600
1. kategóriájú ülőhely 
(C, D, D1, E, F, F1, G, H szektor)
3500 4200
Vendégjegy 
(N, O, P szektor)
1400 1600

 

Azok számára, akik rendelkeznek klubkártyával, jegyvásárláskor azt átnyújtva semmilyen személyes adat (név, születési idő, lakhely stb.) bediktálására nincs szükség.

Aki nem rendelkezik klubkártyával, annak a nevét, születési idejét, születési helyét kell megadnia a jegyvásárláskor.

Az adatok valódiságát belépéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik.

Megkérünk minden szurkolót, hogy a belépés előtt ellenőrizze jegyen szereplő adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexo, Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el

Szurkolói kártya birtokában az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu címen. Kérjük, mindenki nyomtassa ki a belépőjegyét, mert a DVTK Ajándékbolt üzleteiben erre nincs lehetőség.

Internetes vásárlás

Az interneten egyszerre 30 belépőjegy váltható, feltéve hogy a vásárló ismeri társai klukártya-számát, illetve a PIN kódot. A kezdeti PIN kód a születési időből a hónap és a nap 2-2 számjeggyel kifejezve áll össze, pl. 0225. A PIN kódot ide kattintva lehet lecserélni.

Ingyenes regisztrációs jegyek

A 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára ingyenes regisztrációs jegy igényelhető az eredményjelző és a régi tribün közötti szektorokba.

A regisztrációs jegyek a mérkőzés hetében, a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban, legkésőbb a találkozó napján déli 12 óráig.

A 14 éven aluliaknak diákigazolványt (vagy egyéb személyi azonosításra alkalmas iratot) a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi igazolványt kell felmutatniuk.

A DVTK utánpótlás-játékosai, az Ovifoci, valamint a Sulifoci programban részt vevő fiatalok regisztrációs jegye mellé maximum egy hozzátartozó kedvezményes állóhelyi jegyet vásárolhat 500 forintért. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Szurkolói kártya

Az MLSZ és klubunk döntése értelmében a DVTK hazai találkozói ebben a bajnoki idényben klubkártya nélkül látogathatók.

A DVTK Klubkártya továbbra is kiváltható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében nyitvatartási időben, azonban felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzések előtt nagy érdeklődés esetén feltorlódhat a sor, ezért a lehető legkorábban érkezzenek.

A DVTK Klubkártya ára 500 forint. Ugyanennyibe kerül az elveszett, megrongálódott kártyák pótlása, cseréje is.

Pénztárak nyitva tartása

Jegyvásárláskor a Diósgyőri Stadionnál csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni. 

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat (mecsnap): 15 órakor nyit, a mérkőzés után fél órával zár
vasárnap: zárva

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: zárva
szombat (meccsnap): 8 órától az első félidő végéig
vasárnap: zárva

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Parkolás

A Diósgyőri Stadion parkolójában a hétvégi mérkőzésen rendőri irányítás könnyíti meg a be- és kihajtást, a parkoltatást pedig biztonsági ember segíti. Kérjük szurkolóinkat, hogy kövessék az útmutatásukat!

Beléptetés

A stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt nyílnak. Megkérjük kedves szurkolóinkat, érkezzenek időben, hogy elkerüljük a fennakadást a beléptetés során!

Kérjük a Bosch, illetve regisztrációs jeggyel rendelkezőket, hogy csak a felirattal jelölt kapun lépjenek be a Diósgyőri Stadionba.

A szervező a beléptetéskor a rendező útján a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát fokozottan ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival. Ha a beléptetéskor a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya birtokosának személyes adatai nem egyeznek a személyazonosság igazolására alkalmas igazolványban szereplő adatokkal, a beléptetést meg kell tagadni. Aki a jegyén valótlan adatokkal szeretne belépni a mérkőzésre, bűncselekményt követ el (magánokirathamisítás-személyes adatokkal való visszaélés).

A forgókapus beléptetés során néhány fontos lépésre szeretnénk felhívni a figyelmed az alábbi videó segítségével.

A beléptetésnél a biztonsági ember nem veheti el a fényképes igazolványt, viszont kérésére fel kell mutatni.

Tikett

A Diósgyőri Stadionban nincs lehetőség készpénzes fizetésre, az ételek, italok árát előre váltott tikettel lehet kiegyenlíteni. A tikettek a stadionon belüli árusító pontoknál szerezhetők be tavalyi, 350 forintos áron, illetve jegyelővételkor megvásárolható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében.

Vendéglátás

A mérkőzés alatt a Diósgyőri Stadionban Borsodi sört és többféle üdítőt, valamint finom falatokat árulunk.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni a mérkőzést megelőző munkanap 12 óráig: http://bit.ly/DVTK-sajtoakkreditacio-2015-2016

Az akkreditáció elfogadásáról e-mailben jelzünk vissza, egyúttal további hasznos információkkal szolgálunk a sajtó képviselőinek.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!