Beharangozó 2016. október 22., szombat

Indulhat az utolsó roham

Szombat délután négy óráig volt lehetőségük bérleteseinknek, hogy megszokott helyükre belépőjegyet vásároljanak a jövő hétvégi stadionbúcsúztató mérkőzésre. Négyszázan közülük nem éltek ezzel a lehetőséggel, ezért ezeket a helyeket felszabadítottuk. Egy héttel a mérkőzés előtt már csak alig több mint 900 belépőjegy vár gazdára a hazai szektorokba.

Indulhat az utolsó roham


Jegyek a kosármeccsen

Mint arról korábban beszámoltunk, a stadionbúcsúztató találkozó belépőjegyei a Generali Arénában, egy külön erre a célra felállított asztalnál, a szombat esti Aluinvent DVTK - KSC Szekszárd mérkőzés előtt és közben is megvásárolhatók. 

Ezt követően hétfőn délig (szurkolói kártya birtokában) csak az interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon igényelhetők belépők.

Ingyenes regisztrációs jegyek

Ahogy azt már szurkolóink megszokhatták, a 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink ingyenes regisztrációs jeggyel tekinthetik meg a mérkőzéseinket, az eredményjelző és a régi tribün közötti szektorokból, melyek a DVTK ajándékboltjaiban igényelhetők. Ez természetesen a DVTK - FTC mérkőzésre is érvényes.

A regisztrációs jegyek a mérkőzés hetében, a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban.

A 14 éven aluliaknak diákigazolványt (vagy egyéb személyi azonosításra alkalmas iratot) a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi igazolványt kell felmutatniuk.

A DVTK utánpótlás-játékosai, az Ovifoci, valamint a Sulifoci programban részt vevő fiatalok regisztrációs jegye mellé maximum egy hozzátartozó kedvezményes állóhelyi jegyet vásárolhat 500 forintért. A jegyek ugyancsak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

A belépőjegyek áraival és egyéb információkkal kapcsolatban korábbi cikkünkből tájékozódhatnak szurkolóink.

Nyitvatartás

Jegyvásárláskor a Diósgyőri Stadionnál csak készpénzzel és utalvánnyal lehet fizetni, bankkártyát nem tudunk elfogadni. 

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat (mecsnap): 15 órakor nyit, a mérkőzés után fél órával zár
vasárnap: zárva

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-péntek: zárva
szombat (meccsnap): 8 órától az első félidő végéig
vasárnap: zárva

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!