Beharangozó 2016. október 27., csütörtök

Nem közvetíti a televízió a stadionbúcsúztatót

Több helyen tévesen jelent meg, hogy a DVTK és az FTC labdarúgócsapata is hozzájárult ahhoz, hogy a hétvégi stadionbúcsúztató mérkőzés helyett a Vasas - Videoton összecsapás kerüljön élőben az M4 Sport képernyőjére. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a kluboknak nincs beleszólása abba, mikor, melyik mérkőzést közvetíti a televízió, így jelen esetben sem kért, ezáltal nem is kaphatott jóváhagyást a DVTK-tól a sportcsatorna.

Nem közvetíti a televízió a stadionbúcsúztatót


Klubunk szerdán délután kapott tájékoztatást arról, hogy mégsem közvetíti az M4 Sport televízió az az általuk kért időpont módosítás miatt az eredetileg tervezettnél fél órával korábban kezdődő stadionbúcsúztató mérkőzést. A magunk részéről nagyon sajnáljuk a döntést, de a forduló többi találkozójához hasonlóan szurkolóink az m4sport.hu oldalon élőben is követhetik a találkozót, valamint 21 óra 45 perctől felvételről is megtekinthetik a mérkőzést.

- A televíziós mérkőzések kiválasztására a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a klubokkal kötött szerződés értelmében az M4 Sport televízió jogosult - mondta el a dvtk.eu megkeresésére Sípos Jenő, az MLSZ szóvivője.

 A sportcsatorna hivatalos szerdai tájékoztatása szerint a televízió a saját nézőinek szeretett volna kedveskedni azzal, hogy a bajnokság végső kimenetele szempontjából is leginkább várt találkozót tűzi műsorára, az eredetileg meghirdetett DVTK - FTC mérkőzés helyett. A Vasas jelenleg az első, a Videoton pedig a második helyen áll a tabellán.

Mint ismert, több mint négy nappal a kezdő sípszó előtt, a hazai szektorokba minden belépőjegy elfogyott. A találkozót az m4sport.hu mellett a DVTK hivatalos csatornáin szövegesen is közvetítjük majd.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!