Beharangozó 2016. október 27., csütörtök

"Méltóképpen szeretnénk búcsúzni"

Szombaton, az OTP Bank Liga 14. fordulójában a Ferencvárost fogadja a DVTK. Szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatónkon Horváth Ferenc és Lipták Zoltán várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

"Méltóképpen szeretnénk búcsúzni"


OTP Bank Liga 14. forduló

2016. október 29., szombat
17:30 DVTK - FTC

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M4-en, a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a pénteki Észak-Magyarországban és a szombati Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Horváth Ferenc: - Több szempontból is fontos a mai mérkőzés, mindenekelőtt méltóképpen szeretnénk búcsúzni a stadiontól. Úgy érzem fölfelé ívelő pályán jár a DVTK, nem szeretnénk megtorpanni az FTC ellen, mint a bajnokság első körében, hanem szeretnénk olyan lendületet kapni ettől a mérkőzéstől, mint a Ferencváros kapott az előzőtől. A heti munka során elszántnak láttam a fiúkat, bízom benne, hogy ez az eredményen is látszani fog, de a mutatott játékon mindenképpen. Remélem, a játékosoknak lesz még alkalmuk ekkora tömeg előtt játszani, de ez a pillanat már soha nem tér vissza, meg kell ragadni, különben örök seb marad. Nagyon sok minden megfordulhat egy jó eredménnyel.

Thomas Doll: - A Honvéd meccsel úgy gondolom, hogy visszatértünk a helyes útra, annak ellenére is, hogy még mindig becsúsznak olyan egyéni hibák, amelyekkel visszahozzuk az ellenfelet a mérkőzésbe, hiszen csapatként jól dolgozunk együtt és ez az ami igazán számít. A csapategység nagyban segíthet minket a Diósgyőr ellen is, akik ellen rendre kemény meccseket játszunk. A Videoton és az Újpest ellen ráadásul ők is valamelyest magukra találtak, szombaton pedig hazai környezetben léphetnek majd pályára lelkes szurkolótáboruk előtt. Biztos vagyok benne, hogy motiváltan és koncentráltan készülnek majd ellenünk, de mi is úgy készülünk, hogy a hátralévő mérkőzéseinken a legjobb eredményeket érjük el.

  • A mérkőzést az m4sport.hu oldal élőben közvetíti majd. 
  • A DVTK - FTC stadionbúcsúztató mérkőzésre már minden jegy elkelt. Kérjük szurkolóinkat, legkésőbb 17 órakor foglalják el helyeiket a lelátón. 

 

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!