Beharangozó 2016. december 9., péntek

Teremtsünk ismét hazai pályát Mezőkövesden!

Pénteken kora délutánig már több mint ezer belépőjegy gazdára talált a DVTK Gyirmót elleni mérkőzésére. A találkozónak ezúttal is a Mezőkövesdi Városi Stadion ad majd otthont. Kérjük szurkolóinkat, amennyiben van rá lehetőségük, a nagy érdeklődésre való tekintettel elővételben vásárolják meg belépőjegyüket.

Teremtsünk ismét hazai pályát Mezőkövesden!


OTP Bank Liga 19. forduló

2016. december 10., szombat
15:30 Diósgyőri VTK - Gyirmót FC

A jegyek 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek, melyek az interneten és személyesen is megvásárolhatók, a jegyárakról és a szektorbeosztásról bővebben korábbi cikkünkben olvashatnak szurkolóink.

Egy pénztár a helyszínen már reggel nyolc órakor kinyit, de a találkozó napján már déltől négy pénztárral várjuk szurkolóinkat, hogy drukkereink elkerüljék a hosszú sorban állást. Ugyanakkor kérünk mindenkit, a nagy érdeklődés miatt, elővételben vásárolják meg belépőjegyüket Miskolcon, vagy a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Pénztárak nyitvatartása

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark

hétfő-péntek: 12-18 óra
szombat: 10-16 óra

Mezőkövesd, Városi Stadion

szombat: 8 órától

Parkolás

A mérkőzés idejére őrzött parkolót biztosítunk szurkolóink számára, erről bővebben ide kattintva olvashatnak.

Változás a beléptetésben

A DVTK - Paksi FC mérkőzéshez képest változás, hogy azoknak, akiknek a B1, B2, B3, B4, B5 szektorokba szól a belépőjegye, ezúttal az 1-es kapucsoporton át tudnak belépni. Munkatársaink a helyszínen segítenek majd az eligazodásban. 

A beléptetés hosszabb időt vehet igénybe, ezért ismételten kérjük szurkolóinkat, ne az utolsó pillanatban érkezzenek!

Rajtunk ne múljon, teremtsünk hazai pályát Mezőkövesden is!