Beharangozó 2016. október 2., vasárnap

DVTK tartalék - Nyírbátor 3-2 (1-0)

Vasárnap hazai pályán fogadta a DVTK tartalék a Nyírbátor FC csapatát. Fordulatos mérkőzésen, többek között Boros Gábor duplájának köszönhetően 3-2 arányban győzött, és ezzel itthon tartotta a három pontot Sütő Szilárd együttese.

DVTK tartalék - Nyírbátor 3-2 (1-0)

NB III. Keleti-csoport 9. forduló

DVTK tartalék - Nyírbátori FC 3-2 (1-0)

Miskolc, Diósgyőri Stadion, 100 néző. Játékvezető: Györki Bence József (Szarvas László, Farkas Dávid)
DVTK tartalék: Szalma - Bodnár, Ivánka, Mahalek, Nemes - Eperjesi, Kitl M., Oláh, Kádas - Szabó I B., Boros G.. Vezetőedző: Sütő Szilárd
Nyírbátor: Vasas - Reznek, Ambrusz, Kornutyak, Boros D., Müller, Benkő, Szabó R., Bagi, Lakatos, Hornyák.


Csere: Ivánka helyett Fazekas a 38., Reznek helyett Terdik a 46., Hornyák helyett Nagy a 63., Kitl M. helyett Tóvizi a 69., Bodnár helyett Szabó II B. a 73., Benkő helyett Török a 89. percben
Sárga lap: Vasas a 68. percben.
Gólszerző: Szabó I B. (1-0) a 26., Terdik (1-1) a 60., Lakatos (1-2) a 61., Boros G. (11-esből, 2-2) a 69., Boros G. (3-2) a 78. percben. 

Kulcspilllanatok

26. perc: Kádas indította a leshatáron kiugró Eperjesit, aki a labda átvétele után Szabó I Balázst játszotta meg, aki 18 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-0.

60. perc: 14 méterről Terdik talált Szalma kapujába, 1-1.

61. perc: Távoli lövés pattant le Szalma előtt és vágódott a bal felsőbe, 1-2.

69. perc: Eperjesit buktatta a vendégek kapusa az ötösön belül, a megítélt büntetőt pedig Boros Gábor magabiztosan értékesítette, 2-2.

78. perc: Nemes adott középre a bal oldalról, a labdát a kapus középre ütötte ki, Boros Gábor pedig szemfüles volt és a vetődő védők között a kapuba lőtte a játékszert, 3-2.

Sütő Szilárd: - A kidolgozott helyzetek alapján teljesen megérdemelt a győzelmünk. Külön szeretném kiemelni, hogy amikor az ellenfél meg tudta fordítani az eredményt, mi akkor is végig hittünk a győzelemben, és rengeteget tettünk ezért a sikerért. A hazai pályán mutatott eredményes játékunkat, most már idegenben is meg kell, hogy mutassuk. Gratulálok a csapatomnak, és Ivánka Patriknak mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Ambrusz Árpád: - Az első félidei hátrányunk után a kezünkben volt a mérkőzés, de a saját hibáinknak köszönhetően mégis vesztettünk. 


Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!